Şimdi Ara

Çok Acil 4500 TL Gaming Laptop Önerisi Çok Aciiil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Dediğim gibi fiyat ortada. 5 yıl boyunca bütün çıkmış ve çıkacak oyunlardan kasmadan donmadan sıkıntısız oynatabilecek bir laptop tavsiyesi bekliyorum. Mümkünse DirectX i yüksek olsun. Yeni oyun çıktığın da destekleyen bir ekran kartı olsun.

Ben kendim baktım ve kafam çok karıştı.

Monsterler var 960M 4gb li 3500 TL

MSI var 4400 TL 960M 2gb li ya da 950m

Lenovo nun SLI ekran kartlı modeli vardı ama pek içime sinmedi.

Bir de az önce dell in 7559 diye bir modelini gördüm. Bu modeller haricinde harbiden canavar denilebilir bir laptop önerin. Maksimum 4500 TL olcak. MSI de ethernet killer nahamira mıydı neydi askeri ses kartı falan varmış galiba. Bunlara gerek var mı? MSI da gen3x pci-e diye bir artı özellik varmış sata3 den daha hızlı çalıştırıyormuş ssd leri.

Şunu al üzerine şunları ekleyerek daha uygun diyata F/p çıkartabilirsin de diyebilirsiniz. Ama o F/p de cidden canavar olmalı hazır toplanmış olanlara göre. SSD slotu olsun mümkünse kiminde yazıyor kiminde yazmıyor anlamadım gitti. Dell de slot varmış ama yazmıyor.

Son olarak hangisini hangi sitede en uygun fiyat ise link verir misiniz. Geniş çaplı bir tartışma konusu olsun ve herkes kendi aralarında da konu içerisinde yorumlasın. En geç yarın akşam sipariş vermem gerekiyor. Müşterimin oğlu delirmiş 1 ay oldu hala bulamadınız düzgün bir laptop diye.

Normalde bu kadar üstelemem ama sevdiğim, saydığım birisi kendisi o yüzden de sizlerden yardım almak istedim.

Tartışan, bilgi veren ve yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhancakir -- 12 Temmuz 2016; 22:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yılların forumunda ilgilenecek kimse yok mu yahu

• Paran cebinde kalsın buyur http://forum.donanimhaber.com/m_118421176//tm.htm#118421176 fiyatınıda yeni düşürdüm . Bi SSD tak uçsun yuvası var zaten ayrı olarak.
    Seni düşünüyorum yanlış anlama paran çarçur olmasın :)
  • Yanlış anlamıyorum da adam yeni sıfır bir şey istiyor ve dediğim gibi kendime almıyorum :) Kendime alacak olsam zaten Notebook almam. Masaüstü toplardım kardeşim :)

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak kimse acaba lütfen?

• Lenovo y700 veya msi ge62 alabilirsin ancak 200 taha koyup sunu alirsan 965 ile msi ve Lenovo ya fark atar.

http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-gl752vlt4037t-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-gtx965m-4gb-173-full-hd-win-10-hediyeli/p_64142/

965 960 dan cok cok daha iyi bir kart. Yok alamam diyorsan 4000 e 960m li y700 ge62 de saglam makinalardir

• 965 ve 960 arasında ciddi farklar olduğunu söylüyorsunuz. Şuan aklım asusa gitti. Peki bu Gen3.0 denen olay nedir MSI da bulunan? O performansı ssd de bu asus da verebilir mi? Win7 destekliyor mu asusun üzerin de ki işlemci? Ses kartı konusunda ne diyorsunuz? Nahimic ses kartı olup olmaması çok önemli mi? Ve ekranı nasıldır? Msi apache modellerinde %100 renk doğruluğu true color ve geniş açı eşit ışık dağılımı vs.. deniyor. 4.999 Tl bu cihazda

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx960m-w10.html

Asus un buna göre eksileri var mıdır yoksa her türlü alır başını gider mi asus?

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Hepinizden yorum bekliyorum.

• Yok mu kimse arkadaşlar

• http://www.hepsiburada.com/msi-ge72-6qd-apache-pro-267xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601953

Abi iyi oyun oynayacaksa bu bilgisayar cok uygun hem de ssd 128gb var ekran full hd ve ekran kartı gtx960m bence iyi i7 son nesil klavyeleri ışıklı

yani tavsiye ederim

• zaten dünyanın 1 numaralı oyun laptopu

asus da cok iyi

fakat hangisi dersen ben her turlu msi derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.