Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÇOK ACİL ! Alienware AW2518H 240hz G-Sync 1ms Satın Al 25 Mayıs 2023 15:57 1 1 ÇOK ACİL ! Alienware AW2518H 240hz G-Sync 1ms Acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Son fiyatımı yazdım zaten pazarlık yok.Monitörüm nadir bulunan Dell Alienware AW2518H G-Sync modelidir. 2 Nisan 2018 Tarihinde AdeksStore'dan alındı faturası duruyor ama kutusu yok maalesef. Profesyonel e-spor monitörüdür. 1ms tepki süresi, 240hz tepki hızı, pivot özelliği mevcuttur kablolar yetişmediği için fotoğrafını çekemedim. Ghosting, ölü pixel hiç bir sıkıntısı yok aksine ambilight sistem mevcuttur ve fiyata dahildir. Gelip istediğiniz testleri yapabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus ROG Strix GTX1080 8 GB [SATILDI] ÇOK ACİL ! Alienware AW2518H 240hz G-Sync 1ms