Şimdi Ara

ÇOK ACİL BANA BUNU TERCUME EDERMİSİNİZ TŞK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I have forwarded this request to the appropriate. Knight Online Team Member for resolution. While we work as hard we can we cannot always answer more complex issues as quickly. Please understand, that there may be a brief delay while we attempt to resolve your issun. I apoloqise for any incon venience that this may cause.

TERCÜME EDERSENİZ SEVİNİRİM TŞK.

• ARKADAŞLAR YOKMU TERCUME EDECEK
  • www.hemencevir.comwww.pratiksozluk.com bu adreslerden cevırebılırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alev_arslan -- 9 Eylül 2006; 17:26:32 >
  • en mantıklısını söylemşsin
  • YA YOKMU TERCUME EDECEK ARKADAŞLAR
  • Ben, uygun bu isteği ilettim. Şövalye, kararlılık için internet üzerinde takım üyesidir. Biz, bizim bizim her zaman, öyle çabukça daha karmaşık çıkışları cevaplayamadığımız, yapabildiğimiz sert olduğu gibi çalışırken. Lütfen, orada, kısa bir gecikme olabildiğini anla, biz, senin issununa karar vermeyi denerken. Herhangi şekilde incon venience için apoloqisenin olduğu ben, bunun, sebep olabildiği o

nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

Ben, uygun bu isteği ilettim. Şövalye, kararlılık için internet üzerinde takım üyesidir. Biz, bizim bizim her zaman, öyle çabukça daha karmaşık çıkışları cevaplayamadığımız, yapabildiğimiz sert olduğu gibi çalışırken. Lütfen, orada, kısa bir gecikme olabildiğini anla, biz, senin issununa karar vermeyi denerken. Herhangi şekilde incon venience için apoloqisenin olduğu ben, bunun, sebep olabildiği o

nasıl

BİRAZ DAHA ÇALIŞILMASI LAZIM OTOMATİK SÖZLÜKLE BÖYLE SAÇMA BİRŞEY ÇIKIYOR BENDE BİLİYORUM YİNEDE SAĞOL TAM ÇEVİREN OLURSA MANTIKLI SEVİNİRİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I have forwarded this request to the appropriate. Knight Online Team Member for resolution. While we work as hard we can we cannot always answer more complex issues as quickly. Please understand, that there may be a brief delay while we attempt to resolve your issun. I apoloqise for any incon venience that this may cause.

Sorununuzun çözümü için, isteğinizi doğru Knight Online Ekibi üyesine yönlendirdim. Ne kadar çok çalışsak da böyle komplike sorunlara bu kadar kısa süre içinde cevap veremiyoruz Lütfen şunu anlayınız ki, sizin sorunuzu çözerken kısa bir gecikme olabilir. Bunun yaratmış olduğu sıkıntıdan dolayı özür dileriz.

Buyur kardeş...

LadyPriest / MANES
  • lady ıngılızcen ıyımıs :D

msn nını versene lazım olursun
  • Lady Sen banlandın dı demı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LadyPriest

I have forwarded this request to the appropriate. Knight Online Team Member for resolution. While we work as hard we can we cannot always answer more complex issues as quickly. Please understand, that there may be a brief delay while we attempt to resolve your issun. I apoloqise for any incon venience that this may cause.

Sorununuzun çözümü için, isteğinizi doğru Knight Online Ekibi üyesine yönlendirdim. Ne kadar çok çalışsak da böyle komplike sorunlara bu kadar kısa süre içinde cevap veremiyoruz Lütfen şunu anlayınız ki, sizin sorunuzu çözerken kısa bir gecikme olabilir. Bunun yaratmış olduğu sıkıntıdan dolayı özür dileriz.

Buyur kardeş...

LadyPriest / MANES

İŞTE BU ÇOK SAĞOL KANKA KENDİNE İYİ BAK ARTIK BU KONUYU SİLEBİLİRLER NASIL OLSA İŞİM BİTTİ

• Yoo o nerden çıktı..Su anda pot satiyorum hatta :) Arkadasa yardımcı olayim dedim çevirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.