Şimdi Ara

ÇOK ACİL CEVAP YADA ÖNERİ LAZIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadar Acil olasının sebebi annemin yarın amerikaya gidiyor olması. benim elimde Biostar TA770 A2+ anakart var. annemden Gigabyte MA790GP-DS4H almasını istiyorum. benim HD4850yi de ya 4870 ile deiştiricem ya da bir tane daha HD4850 alıp CF yapacağım.verebileceğim maksimum para bu. (amerikada buraya nazaran daha ucuz ürünlerr olduğunu düşündüğüm için bu kararı verdim.) işlemcim de AMD 4600+.GTX 260 fiyatları nasıldır? yada sizce bu kararım mantıklı mı? işlemcimi mi değiştirsem? yorumlarınızı/tavsiyeleriizi bekliyorum. Bu komuda en küçük fikrinizi bile söyleyin lütfen çünkü işime yarayacak.[Güç kaynağım (silver power) 600w]

• Dostum ilk önce Aci,l olarak cevap verdiğimi bilmeni isterim soruna gelirsek Validenizden MA790GP-DS4H istemişiniz ilk olarak bu anakrtı değilde yeni nesil olanını tavsiye ederim... GA-MA790GP-UD4H (http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma790gp-ud4h_10.html )

Cf yapacakssanız Bu kartı öneririm GA-MA790FX-UD5P (http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma790fx-ud5p_10.html )
    AM3 olarak düşünürseniz GA-MA790FX-UD5P (http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma790fxt-ud5p_10.html )
    Gönlümde Geçen AM3 MSI 790FX-GD70 (http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1740&maincat_no=1#menu )

MSI ın bellek deseği gerçekten çok iyi DDR3 800/1066/1333/1600*/1800*/2133*(OC) değerlerini destekliyor GB maalesef en fazla 1666 destekliyor..

İşlemciye gelicek olursak Tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre hareket edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 29 Mart 2009; 13:11:00 >

• up Kardeş çok sağolasın fikrimi resmen değiştirdin ama benim için daha önemli olan ekran kartı seçimi o konudda da bi hayırsever arkadaşımız yardımcı olursa çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonoluminescence -- 29 Mart 2009; 21:31:06 >
  • gtx 260 ın fiyatları gayet uygun biraz daha bekle kdv düşsün
    işlemciyide değiştir değiştirebiliosan tabi
  • arkadaşım öncelikle 4600+ ile gtx 260 gitmez hd4850 yi hd4870 le değiştirirsen o işlemciye yine gitmez ekran kartından alacağın

HIS HD4850 ICEQ4 Turbo 512MB dir

anakart olaraksa yine

msı ka790gx veya arkadaşın dediği gibi MSI 790FX-GD70 ayrıca eğer illa 4870 veya gtx 260 dersen parana yazık edersin ama yinede söliim tabiki gtx 260 bunların amp2 modellerinden alırsın ama o zaman bunun yanına en azından bi 6000+ WINDSOR alman gerekir
  • Madem elinde imkan var İntel İ7 bir işlemci X58 bir anakart.Ekran kartı olarakta GTX285 harika olur.Tabi ben USA da fiyatların çok daha düşük olduğunu tahmin ederek bunları almanı öneriyorum.Yani anlayacağın komple bir sistem değişikliği iyi olur.Ama yok ben fazla para veremem diyorsan arkadaşların önerilerine uymanız yerinde olacaktır.
  • elimdeki imkanın zorlanmış hali bu. orda sadece gtx 285 bile bu ikisinin toplamına eşit. fikriniz için teşekkür ederim ama ben bu sınırlar içinde birşeyler bakıyorum. anakartı MA790FX-UD5P olarak netleştirdim. şimdi aklım "işlemci mi istesem ekran kartı mı" sorusunda kaldı ekran kartım 4850 işlemcim Athlon x2 4600+. fikirlerinizi bekliyorum. bana o anakartın üstüne bir Phenom II x3 710 güzel bir seçim gibi geliyor ama hala dediğim gibi kararsızım. ama heralde x3 710 istiyeceğim.(not: tekrar söylüyorum amaç sadece kaliteli oyun oynamak)

GTX260 ile 4600+ darboğaz yapar mı?

Edit: aklıma gelen düşünceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonoluminescence -- 30 Mart 2009; 9:40:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapmazmıııı

arkadaşım bak anakarta o kadar para verme al bi ecs a780gm-a ne bilim gıgabyte ma770 biostar ta780g al kaliteli ve ucuz (biostar pek diil)

yanına bi x3 710 alırsın bir de ekran kartını sat annene para ver gitsin bi gtx260 amp2 alsın oh ne ala olur
  • @tarkolar heralde öle yapıcam am3 bios updateli olan bi anakart alıp bi c216 + x3 710 süper olur diye düşünüyorum. bence bu en mantıklısı.

yannız bu durumda 1-1,5 ay harçlık alamıycam. :) ama böle olursa süper olur, haksızmıyım?

upupupup
  • Ekran kartın zaten fena değil ( hd4850 ) ekran kartını güncelleyeceğine işlemcini güncellemen daha iyi olur.
  • @EneRGy. yorumun için teşekkür ederim. bana ne gibi bir çözüm önerirsin?
  • Amd işlemci mi almayı düşünüyorsun intel mi?
  • intel daha iyi olur dimi?

intelse e8400 amd ise x3 710 düşünüyorum ama dediğim gibi orada sadece ekran kartı alıp burdaki kartımı (4850) satıp o paraylada işlemci alabilirim. o daha mantıklı geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonoluminescence -- 31 Mart 2009; 16:40:46 >
  • up
  • sende daha ne yapıcağını bilmiyorsun gibi geliyor bana onumu bunumu sıçrayıp duruyorsun biraz düşün yazıcaklarımı dostum yanlış anlama dediklerimi yardımcı olmaya çalışıyorum bence yazdığın msı 790gx ini al yanınada x3 720 al belki 4.çekirdeği açılır açılmasada iyi işlemci ekran kartına gelirsek hiç değişme bence dahada düşecek fiyatlar elindeki kart gayet mutlu etmesi lazım seni zaten adam gibi yeni oyunda yok olanlarıda oynamışsındır kesin ben senin sisteminden kat kat düşük sistemle her oyunu oynadım değişicem ama bakyorum gerek yok yaza anca
  • Bence işlemcini revizyonla Phenom II X3 fena olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.