neeon 2 su an temin edemezsin sadece singapurda satısa sunuldu bildigim kadarı ile biraz daha beklemen lazım tabi yurtdısı icin turkiyeye gelmesi cok daha fazla surecektir. dun bir arkadasa sattım ipod nano 2g urun cok gusel ama deneme fırsatım olmadı. sesi geliştirilmiş biraz daha diyorlar bence ses yongası ile degil de default eq ayarlarıyla oynamıslardır nanonun o yuzden sesi daha bir gusel geliyor olabilir. onun dısında ikisi arasındaki farkı ole 3 5 liralık kulaklıklarla yada kendi yanlarında gelen kulaklıklarda dogru durust fark edemezsin. yok ben vercem 150 200 milyon hatta daha fazla dersen kulaklık icn o zmn biraz dusunmen lazım. ama iki urunun birbirine sagladıgı avantajlar ve dezavantajlar var. ipod nano tam bir piyasa ekonomisi yaparak urunle birlikte hicbirsey vermemektedir. hem ozellik olarak hem yanında bulundurdugu aparat olarak. yeni nesil nanoların kutusundan kulaklık icin sünger bile cıkmadı ne bir cd var ne de baska birsey sadece 10 sayfalık bir kullanma klavuzu baglantı kablosu ve kulaklık. özellik olarak da ne radyosuy ne ses kaydı var. creativenin ise bir cok modelinde bu standart ve paket icerigi cok daha zengin. bunları goz onunde bulundurarak model secimini yapabilirsin. neeon, zen v, zen v plus, ipod nano, iriver clix, iriver t10 secebilecegin urunler arasında samsungun ve cowonun da rünleri var onlara dabakabilirsin. yok illa bu ikisi arasında kaldım diosan ben nanoyu gorunus olarak ve kullanım acısından cok begendim. creativenin de ayrı bir yeri vardır her zmn ve son modelleriyle ses kalitelerini iyice arttırdılar.
Güzel açıklama
Evet iyi açıklama olmuş. Aslında aradığım sey ses kalitesi ve ses diyince büyük ihtimalle creative in ipod tan daha kaliteli ses vereceğini düsünüyorum. bu yüzden gönlüm neeon2 de ama yokk.. neeon2 avrupa pazarına ne zaman girer acaba? onu beklemektense zen V plus alsam?? pek fark yok aralarında..
pek bir fark yok dedigin gibi zen v plus tercih edebilirsin.
ipod nano 2g al yanına da creative ep-630 al emin ol memnun kalırsın.
Bence de zen neon 2 çünkü içinde ekstra olarak hem FM radyo hemde video gösterme özelliği var.
Zen V Plus'ı tercih ederim. Tabi bulabilirsen...
[b]Evet arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Sonunda CREATİVE_ZEN_V_PLUS 1GB aldım..
ZEN V PLUS la ilgili Merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme