Şimdi Ara

ÇOK ACİL! CREATİVE ZEN NEEON 2 mi İPOD NANO mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikisinin arasında kaldım. Sizce hangisi? Bir hafta icinde almayı düsünüyorum görüslerinizi yazarsanız sevinirm. Bu arada ses kalitesi benm icin 1. planda ona göre yorumlarınızı bekliyorum.. tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravedigger_ayhan -- 21 Aralık 2006; 23:18:36 >

• Ben olsam bende kara kara düşünürdüm. Ama bence paran varsa I pod nano derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yampir

Ben olsam bende kara kara düşünürdüm. Ama bence paran varsa I pod nano derim...
    creative zen neeon 2 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Alıntıları Göster
    Ben de I pod olayına karşıyım ama Zen Neeon 2'den daha iyi bence...
  • quote:

Ben de I pod olayına karşıyım ama Zen Neeon 2'den daha iyi bence...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar seciminizi nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Herkes ipod hayranı gibi, bunun nedeni gercekten cok kaliteli olması mı yada forumlarda cok fazla reklamı yapılması sonucu bir etkilenme mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravedigger_ayhan

Arkadaşlar seciminizi nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Herkes ipod hayranı gibi, bunun nedeni gercekten cok kaliteli olması mı yada forumlarda cok fazla reklamı yapılması sonucu bir etkilenme mi?

Alıntıları Göster
    fazla reklam. yoksa bana göre ses kalitesi falan hayranlarının abarttığı kadar değil. anca orta seviyedeki mp3 çalarlarla karşılaştırılabilir bence. creative,iriver,cowon gibi markalarla karşılaştırılması bile yanlış gibi geliyor bana.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fazla reklam. yoksa bana göre ses kalitesi falan hayranlarının abarttığı kadar değil. anca orta seviyedeki mp3 çalarlarla karşılaştırılabilir bence. creative,iriver,cowon gibi markalarla karşılaştırılması bile yanlış gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Bir bilgisayar dergisinin testinde çok kaliteli olduğu deniyordu ama ses kalitesi hakkında aynı şey yazmıyordu. Creative yada Sony derim ben. Creative dinledim ses kalitesine çok önem veren biriyim ve çok beğendim. Ama daha sony dinleme fırsatım olmadı creativeden aşşağı kalacağını hiç sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: garaser

Bir bilgisayar dergisinin testinde çok kaliteli olduğu deniyordu ama ses kalitesi hakkında aynı şey yazmıyordu. Creative yada Sony derim ben. Creative dinledim ses kalitesine çok önem veren biriyim ve çok beğendim. Ama daha sony dinleme fırsatım olmadı creativeden aşşağı kalacağını hiç sanmam.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ses için Creative bence ama 2. nesil Nano'lar da çok güzel olmuş, insanın aklını çeliyor walla

• quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Kesinlikle ses için Creative bence ama 2. nesil Nano'lar da çok güzel olmuş, insanın aklını çeliyor walla

Alıntıları Göster
    2g nanolarında sesi gayet güzel, baslar eskiisne göre güzelleşmiş. Almak isteyen alsın, aklınız kalır sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

2g nanolarında sesi gayet güzel, baslar eskiisne göre güzelleşmiş. Almak isteyen alsın, aklınız kalır sonra.

Alıntıları Göster
    Creative yada İpod u dinleme fırsatım olmadı. ama Creative daha aklıma yatıo. Creative audigy ses kartı almıstım ve cok memnunum. Umarım Creative ZENde de beklediğim ses kalitesini bulurum..
  • quote:

Creative yada İpod u dinleme fırsatım olmadı. ama Creative daha aklıma yatıo. Creative audigy ses kartı almıstım ve cok memnunum. Umarım Creative ZENde de beklediğim ses kalitesini bulurum..

Alıntıları Göster
    Ben simdiye kadar hep creative.com dan baktm. Ama sanırım türkiyede zen neeon2 yok. Nasıl temin edebilirim?? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Ben simdiye kadar hep creative.com dan baktm. Ama sanırım türkiyede zen neeon2 yok. Nasıl temin edebilirim?? yardımcı olursanız sevinirim..

Alıntıları Göster
    dostum bildiğim kadarıyla zen neeon 2 henüz tr de satışa sunulmadı ama eğer bulabilirsen hiç kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

dostum bildiğim kadarıyla zen neeon 2 henüz tr de satışa sunulmadı ama eğer bulabilirsen hiç kaçırma derim

Alıntıları Göster
    ipod nano tarz olarak harika bir cihaz bi de kaliteli bir kulaklıkla kullanırsan ses kaliteside oldukça iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

ipod nano tarz olarak harika bir cihaz bi de kaliteli bir kulaklıkla kullanırsan ses kaliteside oldukça iyi

Alıntıları Göster
    Peki iyi bir kulaklıkla gerçekten creative yada sony gibi ses elde edebilirmiyiz? Tamam görüntü mükemmel de ses daha önemli benim için. Kullanan varsa iyi bir kulaklıkla görüşlerini yazarsa memnun oluruz.

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

• quote:

Orijinalden alıntı: garaser

Peki iyi bir kulaklıkla gerçekten creative yada sony gibi ses elde edebilirmiyiz? Tamam görüntü mükemmel de ses daha önemli benim için. Kullanan varsa iyi bir kulaklıkla görüşlerini yazarsa memnun oluruz.

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

Alıntıları Göster
    Ben Creative hayranı olarak; Creative'den daha bile iyi ses elde edeceğini düşünüyorum...

• quote:

Ben Creative hayranı olarak; Creative'den daha bile iyi ses elde edeceğini düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    creative zen neeon2 ekranı:''Full Color 1.5" CSTN display (128 x 128 pixels)''
    creative zen V plus ekranı:''Brilliant full color 1.5" 128 x 128 pixels OLED display''

bunların ekranları arasındaki fark nedir? hangisinin ekranı daha kaliteli?
  • quote:

creative zen neeon2 ekranı:''Full Color 1.5" CSTN display (128 x 128 pixels)''
    creative zen V plus ekranı:''Brilliant full color 1.5" 128 x 128 pixels OLED display''

bunların ekranları arasındaki fark nedir? hangisinin ekranı daha kaliteli?

Alıntıları Göster
    ZEN V PLUS'ın çünkü parlak ekrana sahip.
  • quote:

ZEN V PLUS'ın çünkü parlak ekrana sahip.

Alıntıları Göster
    Zen neeonun fiyatı ipodun ki kadar ucuz olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasmus35

Zen neeonun fiyatı ipodun ki kadar ucuz olmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    Olur bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.