Şimdi Ara

İPOD MU TELEFON MU?ÇOK ACİLLLL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE NOKIA 6600 VAR.ŞİMDİ BEN TELEFONUMU DEĞİŞTİRECEĞİM VE BİR DE İPOD ALACAĞIM.TELEFON 500 CİVARI OLABİLİR VE NOKIA OLACAK.ANCAK DİYORUM ACABA İPOD ALMAYI BIRAKIP DAHA İYİ BİR TELEFON MU ALSAM?ÇOK KARARSIZ KALDIM.İPODUN TELEFONDAN ÜSTÜN VE TELEFONUN İPODDAN ÜSTÜNLÜĞÜ NEDİR ONA GÖRE BİR SEÇİM YAPACAĞIM.ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK ÇOK SAĞOLUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 12 Mayıs 2007; 11:32:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

ARKADAŞLAR BENDE NOKIA 6600 VAR.ŞİMDİ BEN TELEFONUMU DEĞİŞTİRECEĞİM VE BİR DE İPOD ALACAĞIM.TELEFON 500 CİVARI OLABİLİR.ANCAK DİYORUM ACABA İPOD ALMAYI BIRAKIP DAHA İYİ BİR TELEFON MU ALSAM?ÇOK KARARSIZ KALDIM.İPODUN TELEFONDAN ÜSTÜN VE TELEFONUN İPODDAN ÜSTÜNLÜĞÜ NEDİR ONA GÖRE BİR SEÇİM YAPACAĞIM.ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK ÇOK SAĞOLUN.

bence telefon al çünkü ipodu her zaman taşımazsın ama telefon hep yanında olur yani ipodu boş yere yük etme bence al SE marka bir wolkman telefon örneğin w810 w850 gibi ben düşüncelerimi yazdım son karar sana kalmış
  • gestopa ;sana teşekkür ederim ancak nokia marka olmasını istiyorum.
  • Nokia N91 4GB yada 8GB alırsan ipod a gerek kalmaz
  • saol sky_walker.bi düşüneyim bakayım n91 için.
  • wireless'ıdıa cabası
  • iphone u bekle.

ipod almana gerek yok. ipodun 2 görevi var; mp3 çalmak ve video oynatmak(o da bazılarında). sadece mp3 için onca para verme. mp3 playerı olan, video oynatan, üstüne kamerası olan belki radyosu olan bir telefon al daha iyi.
    bende siemens sxg75 telefon var. bu telefonun içinde
    -telefon =100 YTL
    -kamera =180 YTL
    -1 GB video oynatıcılı mp3 çalar =140 YTL
    -radyo = 5 YTL
    -GPS alıcısı = 250 YTL
    -ajanda, takvim gibi ıvır zıvırlar. =10 YTL

toplam=685 YTL ama ben telefonumu 530 YTL a aldım. ve şimdi fiyatı 350 falan.

özetle hepsi birarada türü cihazlar daima daha uygun ve mantıklıdır. ipodun özelliklerini kapsayan bir telefon al bence

• Bence W810I Yeterli Glecektir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Nokia N91 4GB yada 8GB alırsan ipod a gerek kalmaz

• Arkadaşlar Sadece Kulaklıkta İ-pod"un Kalittesini Yakalayan 2 Listeyle, İlk 10 Nokia Telefonları Ve İlk 10 Genel Olarak Bütün Telefonları Yazarmsınız.
  • n91 4gb işini iyi bir kulaklıkla (cx300 gibi) fazlasıyla görecektir
  • kulaklıkta ipod'un kalitesini yakalayan bi telefon yok, yapılan testlerde buna en yakın telefon N91 olarak belirlendi dolayısıyla ipod'u aratmayacaktır ancak öyle listeler dolusu telefon yazıpta, ipod a yakın kalitede demek mümkün değil çünkü yok.

Walkman olarak lanse edilen W810i nin kulaklık sesi çok iyi ancak asla ipod a alternatif olamaz benim nazarımda, bunu söyleyende zaten ipodda müzik dinlememiştir.

Şu an için piyasada bence N91 hariç hiçbir telefon ipod ses kalitesinde/ bu kalitenin yakınında değil

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Sadece Kulaklıkta İ-pod"un Kalittesini Yakalayan 2 Listeyle, İlk 10 Nokia Telefonları Ve İlk 10 Genel Olarak Bütün Telefonları Yazarmsınız.
  • walla arkadaşım ne yalan söyliyim 1 defa dinledim i-pod"u o da bir tanıdığımızın kızında vardı herhalde gerekli ayarları yapmamış ses kaydı gibi çalıyodu.
    tam gerçek performasında dinleyemedim i-podu.O zaman i-pod"a göre kıyaslamıyalımda telefonların kendi aralarında kıyaslayalım kulaklık performanslarını.
  • hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır

k790 fotograf çekiminde çoğu dijital fotograf makinasıyla yarışacak düzeydedir
  • Nokia N91'in çok iyi İpodları bile solladığı bir gerçek. Ama Fiyat nerdeyse 2 İpod parası. Pahalı geldiyse Sony Ericsson W610i'yi seçebilirsin
  • Nokia 6233 tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır

k790 fotograf çekiminde çoğu dijital fotograf makinasıyla yarışacak düzeydedir

Sen dijital fotoğraf makinesi görmemişsin En uyduruk dijital bile K790i'den kat be kat iyidir. Bir kareyi bir K790 ile çek, bir de Canon fotoğraf makinesi ile çek,(Canon, Nikon, Fujifilm veya Panasonic farketmez bu 4'ü çok iyi) aradaki akıl almaz uçurumu göreceksinN73, 7390 ve K790i'nin görüntü kalitesi sade ve sadece tatminkar seviyede. Ama asla bir dijital fotoğraf makinesi seviyesinde diyemeyiz.

@Sagolen, Dijital fotoğraf makinesi ve cep telefonları kıyaslanamaz doğru. Ancak ses olarak Nokia N91'in ses kalitesi ve ses çıkış gücü/müzik performansı en iyi İpodlarla yarışacak kadar iyi.

Motorola ROKR E2 ve Sony Ericsson Walkman serisi, İpodlara alternatif olamaz ama yine de tatminkardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 12 Mayıs 2007; 16:26:45 >

• 6600 ile idare edebilirim dersen ipod al yoksa arkadaşların dediği gibi n91, motorola e2, sony-ericsson w serisine bi bak derim kaliteli kulaklıklarla tatmin edici seviyededirler
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.bi arkadaş n73 almamı tavsiye ediyor.n73'ün kamerasının iyi olduğunu bilioyorum ama sesi nasıl?annemde 6111 vardı ses kalitesi 6111'e göre nasıldır acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.