Şimdi Ara

İPOD MU TELEFON MU?ÇOK ACİLLLL! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır

k790 fotograf çekiminde çoğu dijital fotograf makinasıyla yarışacak düzeydedir

Sen dijital fotoğraf makinesi görmemişsin En uyduruk dijital bile K790i'den kat be kat iyidir. Bir kareyi bir K790 ile çek, bir de Canon fotoğraf makinesi ile çek,(Canon, Nikon, Fujifilm veya Panasonic farketmez bu 4'ü çok iyi) aradaki akıl almaz uçurumu göreceksinN73, 7390 ve K790i'nin görüntü kalitesi sade ve sadece tatminkar seviyede. Ama asla bir dijital fotoğraf makinesi seviyesinde diyemeyiz.

@Sagolen, Dijital fotoğraf makinesi ve cep telefonları kıyaslanamaz doğru. Ancak ses olarak Nokia N91'in ses kalitesi ve ses çıkış gücü/müzik performansı en iyi İpodlarla yarışacak kadar iyi.

Motorola ROKR E2 ve Sony Ericsson Walkman serisi, İpodlara alternatif olamaz ama yine de tatminkardır

inan ki senden fazla görmüşümdür

• quote:

quote:

hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır

benim akrabada var k790 bende hp r817 digital foto makinesi aradaki fark çoooooooooook fazla
    k790 kötü değil tellerden en ii foto çeken bence ama inanki foto makinesi ile yarışabileceğini sanmıyorum
    kendi düşüncem

• 6111, N73'le hiçbir kategoride, hiçbir şartta kıyas edilemez.

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.bi arkadaş n73 almamı tavsiye ediyor.n73'ün kamerasının iyi olduğunu bilioyorum ama sesi nasıl?annemde 6111 vardı ses kalitesi 6111'e göre nasıldır acaba?
  • sky_walker kardeş;n73'ün ses kalitesi daha iyidir demek istiyosun değil mi?
  • aynen öyle

quote:

sky_walker kardeş;n73'ün ses kalitesi daha iyidir demek istiyosun değil mi?
  • muzikle cok ic ice isen ipod al ama diger durumlarda telefon al..

cunku nokia n91 ve motorola rokr e2 de dahil ipodla muzik ses kalitesinde yarisacak telefon yoktur.. ancak yakindir sesleri..
  • benim için sadece ses değil kamera da önemli olduğu için n73 ya da n95 alıcam gibi görünüyor.ancak 800 ytlyi geçmemesi lazım fiyatın.
  • bence ikisini de çünkü ipod çok işine yarar bende var çok işimi görüyoooo mesela ipod alırsan depolamada da işine yarar yani flash disk olarak da kullanırsın hem video izlersin hem mp3 dinlersin hem ayrıca bunları telefonda yapamazsın çünkü şarjı çok çabuk biter ama ipod da öle değil
  • Arkadaşım güldürmeyin beni İpod ile telefonlar aynı kefeye koymanız bile bilgisizliğinizin simgesidir. Ya siz elinize hiç mp3 player almadınız ya da piyasada sürekli gezinen çakma mp3 playerlerden bahsediyorsunuz.Adı üstünde mp3 player sırf müzik amaçlı üretilmiş harika taşınabilir cihazlar.(iriver , cowon..) bu gibi ürünlerin seslerinin yanında telefonun sözü bile edilmez.
  • son derece bilinçsiz, fanatikçe yapılmış, yanlış bir yorum.

Nokia N91 çoğu mp3 playerdan çok daha iyi ses çıkışına sahiptir, çoğu mp3 playerdan daha iyidir amma ipoddan iyimidir? kesinlikle değildir, ama kalitesi ipod'a çok yakındır, N91 alan biri mp3 player'a kesinlikle ihtiyaç duymaz.

Ki sen hayatında N91 in temsili resmini bile görmemişssindir nerde kaldı kulaklık sesini test ediceksin, neyse bilmediğiniz konularda laf olsun diye konuşmayın yorum yapmayın

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Arkadaşım güldürmeyin beni İpod ile telefonlar aynı kefeye koymanız bile bilgisizliğinizin simgesidir. Ya siz elinize hiç mp3 player almadınız ya da piyasada sürekli gezinen çakma mp3 playerlerden bahsediyorsunuz.Adı üstünde mp3 player sırf müzik amaçlı üretilmiş harika taşınabilir cihazlar.(iriver , cowon..) bu gibi ürünlerin seslerinin yanında telefonun sözü bile edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 12 Mayıs 2007; 20:12:24 >

• N73 alabilirsin, bu bütçeyle N95 imkansız

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=17914

quote:

benim için sadece ses değil kamera da önemli olduğu için n73 ya da n95 alıcam gibi görünüyor.ancak 800 ytlyi geçmemesi lazım fiyatın.
  • n73 ereyonda 799 benim bütçe 800.799'a alırsam n73'ü 1 milyona da çukulata alırım artık
  • nakitte 784 ytl
  • sky_walker diyorum ki acaba biraz daha bekleyip ve bütçeyi arttırıp n95 mi alsam?sen anlıyosun telefondan ne tavsiye edersin?
  • bence fiyatı bu kadar düşmüşken N73 almalısın,

* Symbian cihazlarda pek görülmeyen uzun pil ömrü 2 ila 4 gün arası.

* Çok net ve parlak ekran.

* Piyasadaki en iyi 3.2mp gündüz + makro çekimi Carl Zeiss Lens

* EDGE, 3G, görüntülü konuşma desteği.

* Tatminkar kulaklık sesi

* Kutunun içinden 2GB hafıza kartı çıkıyor artık.

* Ergonomik, bar tipi şık tasarım.

N95'in bazı yazılımsal problemleri, pil sorunu, kızak problemi mevcut + cihazın henüz garantilisi gelmedi, kimbilir kaç bin ytl den satışa çıkıcak kimbilir kaç ayda düşücek.

Şiddetle N73 tavsiye ediyorum
  • sky_walker bana çok yardımın dokundu bu yüzden çok teşekkür ederim.ipod almaktan vazgeçtim.N73 de gönlüme yatmaya başladı,ancak biraz daha düşünmem lazım onca para vercez hemen löppedenek diye almayalım.herşey için tekrar sağolll.
  • eğer ipod almaktan vazgeçtiysen n73 te iyi sayılır ses te ama n91 alman daha iyi olurdu. ama galiba bütçen sınırlı
  • şu an için 800-850 ytl sınır var ama 2-3 hafta içinde 1100 ytl gibi bi bütçeye kavuşacam inşallah.o yüzden biraz daha bekleyeyim diyorum.
  • Bu kadar emin olma fotoğraf makinesi bilen gören adam K790i dijitalle yarışıyor demez. Kuzenin KVK bayisinde her hafta fotoğraf makinesi inceliyorum. Senin fotoğraf makinen bile yok, onun kalitesinden uzaksın Ancak kendini telefonla tatmin ediyorsun. Anlıyorum seni de
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

quote:

Sen dijital fotoğraf makinesi görmemişsin En uyduruk dijital bile K790i'den kat be kat iyidir. Bir kareyi bir K790 ile çek, bir de Canon fotoğraf makinesi ile çek,(Canon, Nikon, Fujifilm veya Panasonic farketmez bu 4'ü çok iyi) aradaki akıl almaz uçurumu göreceksinN73, 7390 ve K790i'nin görüntü kalitesi sade ve sadece tatminkar seviyede. Ama asla bir dijital fotoğraf makinesi seviyesinde diyemeyiz.

@Sagolen, Dijital fotoğraf makinesi ve cep telefonları kıyaslanamaz doğru. Ancak ses olarak Nokia N91'in ses kalitesi ve ses çıkış gücü/müzik performansı en iyi İpodlarla yarışacak kadar iyi.

Motorola ROKR E2 ve Sony Ericsson Walkman serisi, İpodlara alternatif olamaz ama yine de tatminkardır

inan ki senden fazla görmüşümdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 12 Mayıs 2007; 22:10:56 >

• İpodların ses kalitesini çok iyi biliyorum. Zaten N91'den önce Apple marka İpodum vardı (4GB). Çok iyiysi ama inanın N91'den iyi değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 12 Mayıs 2007; 22:15:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.