Şimdi Ara

İPOD MU TELEFON MU?ÇOK ACİLLLL! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki ipod yaw hiç bir telefon veya cihaz ipodun yerini tutamaz bikere ben çok fazla müzik dinleyen bir insanm diyelim telde dinledm e bu cihazn şarzı nolacak telefon olarak basediyorm(dakka başı şarzmı edecez(!)) daha sonra hngi cihazn istediğn tüm resmleri klasörleyip otomatik olarak ekrana uyarlayp 5dk da cihaza atan itunes u var,hepsnden önemlisi o dokunmatik çark kadar kolay bi navigasyon...benzersiz
    kısaca yineliyorm hiç bir cihaz ipodun yerini tutamaz
  • alper_9 kardeş;ama ipod telefonun yapabildiği herşeyi yapamıyor.ama telefon biraz daha kötü olsa da sesi veriyor.
  • biraz daha kaliteli müzik dinlemek için ipod a onca para yatırmak gereksiz bence. sonuçta cep telefonlarının çaldığı müziklerin kaliteleri de fena sayılmaz. (bana göre) az bir kalite farkı için ipod a onca para vermek yanlış
  • Eğer ses kalitesine çok fazla önem veriyorsan Apple Ipod'u tavsiye ederim. 500 YTL civarına başarılı fiyat / performans oranına sahip pek çok telefon bulunuyor.
  • ses kalitesi önemli tabii ama n73'teki ses kalitesi ipod kadar olmasa da beni tatmin edecek gibi.ipod'dan kesinlikle vazgeçtim zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

tabiki ipod yaw hiç bir telefon veya cihaz ipodun yerini tutamaz bikere ben çok fazla müzik dinleyen bir insanm diyelim telde dinledm e bu cihazn şarzı nolacak telefon olarak basediyorm(dakka başı şarzmı edecez(!)) daha sonra hngi cihazn istediğn tüm resmleri klasörleyip otomatik olarak ekrana uyarlayp 5dk da cihaza atan itunes u var,hepsnden önemlisi o dokunmatik çark kadar kolay bi navigasyon...benzersiz
    kısaca yineliyorm hiç bir cihaz ipodun yerini tutamaz

uyduruk bir telefon alırsan tabi şarjı biter şimdi nokiaya uyduruk demek istemiyorum yanlış anlamayın ama nokianın telefonlarının pek şarjının uzun gideceğini sanmıyorum motorola markasındada itunes var ben teli sürekli kurcalıyorum en az 2 gün gidiyor öncedende nokia 6260ım vardı onuda bir kurcalamayla 4 saatte biterdi şarjı

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

ses kalitesi önemli tabii ama n73'teki ses kalitesi ipod kadar olmasa da beni tatmin edecek gibi.ipod'dan kesinlikle vazgeçtim zaten.

ses kalitesinde beni de hemn her cihaz idare eder ama ben ses kalitesinden bahsettiğm sanmıyrm...
  • Arkadaşlar İ-Pod Nano 8gb 535 Ytl 1055-535=520 Ytl 520 Ytl ye Telefonun Diğer Özelliklerini(Wi-Fi,Kamera,Telefon,Radyo v.b) Almak İyi Değilmi.
    Şu Hoparlör Konusunada Biraz Deyinelim.Ses Bakımından Hangi Telefon Benziyo Hoparlör Ses Çıkışı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

N91 almadan önce Apple ipod'um vardı. Phılıps kulaklık kullanıyordum. N91 alınca İpoda gerek kalmadı. Sattım. Aynı kulaklıklarla da N91 bir parça daha üstündü.

mp3player forumunu arastirirsan philips kulakliklarin ne kadar kalitesiz oldugunu gorursun.. o kulakligin verdigi sesle karsilastirmak yanlis..

hem bende de iPod Video 30 gb var... n91 de cok kullandim.. hatta arkadasimla telefon bile degistirdik bir sureligine... ben de ipodun sesi daha iyi diyorum ne olacak simdi?
  • bi tane asus v80 al bide ipod al bence
  • yorumun için sağol doğuş.ancak nokia n73-n80 ya da n95 alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

N91 almadan önce Apple ipod'um vardı. Phılıps kulaklık kullanıyordum. N91 alınca İpoda gerek kalmadı. Sattım. Aynı kulaklıklarla da N91 bir parça daha üstündü.

mp3player forumunu arastirirsan philips kulakliklarin ne kadar kalitesiz oldugunu gorursun.. o kulakligin verdigi sesle karsilastirmak yanlis..

hem bende de iPod Video 30 gb var... n91 de cok kullandim.. hatta arkadasimla telefon bile degistirdik bir sureligine... ben de ipodun sesi daha iyi diyorum ne olacak simdi?

@ Nokia-fun

Bir sitede Ipod ve Nokia N91 ses kalitesi açısından karşılaştırılmıştı ve Ipod daha yüksek puana sahipti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Mayıs 2007; 18:04:55 >

• Herkeze merhaba. Bana 2 ay önce sorsanız müzik çalar özelliği olan bir telefon almanızı önerirdim. Ki 2 ay önce ben de öyle yaptım. Fakat şuan düşüncem farklı. Mp3 çalar özelliği olan bir telefon kesinlikle bana göre değil. Sık yolculuk yapıyorum Ve telefonun uçak modu özelliğini kimseye anlatamıyorum. Muavin dahil etrafımda oturan herkez yol boyunca telefonu kapatmam gerektiğini söyledi. Ne kadar anlatmaya çalışsamda en sonunda pes etmek zorunda kaldım. Bu nedenle kendime bir de mp3 çalar almak zorunda kaldım. Dolayısıyla bu iş bana çok pahalıya geldi. Bence bunu da değerlendirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

yorumun için sağol doğuş.ancak nokia n73-n80 ya da n95 alıcam.

o zaman bence n73 al
  • egemenbalci kardeş;
    haklısın walla.ülkemizde teknolojiyi takip ediyoz diyolar bide.normal yolcular tamam da muavine yazık yaaa.saf herifler.
  • imkansız diye bişey yoktur. nasıl 5mp kameralı telefon varsa ipod kalitesinde telefon da vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarzmania

imkansız diye bişey yoktur. nasıl 5mp kameralı telefon varsa ipod kalitesinde telefon da vardır...

daha yok.. rokr e2 en yakini..

@gkhnzn

telefonun yaptigi neyi yapamiyor ipod acaba??

+

ipodda hafiza sorunun olmayacak alirsin bi 30 gb yada 8 gb nano at atabilidigin kadar.. telefona 2-4 gb (4u zor bulursun) alirsin icinde resim falan dolacak ohoo..

ben de 30 gb ipod var.. icinde 2885 tane sari var suanda.. 10 a yakin video var yuksek cozunurlukte cevirilmis.. televizyona bagliyorum izliyorum internetten indirip.. resimleri de cektikce ipoda atiyorum telefondan telefona daha cok resim cekmek icin yer kaliyor.. pili surekli mp3calar telefon modu arasinda gidip gelmek olmadigi icin cok gidiyor.. kullanimi clickwheel yuzunden cok kolay..(1000 sarki olsa da telefonda tik tik nereye kadar..mfo istedi canin mesela.. m e gelene kadr artistlerden ohooo.. ipodda bir cevrisite click wheeli hizlaniyor hemen buluyorsun..inceligi de 11 mm.. nano daha da ince yarisi kadar falan 6 mm..bu kadar ince telefon cok az.. cepte kayboluyor..aletin herseyi mp3calar icin yapilmis.. sesi de cabasi.. yok cevirici falan ugrasmiyorsun..(n91de ceviriciye gerek yok da n73 n80 falan yazmissin onlarda var..)

telefonu da resim cekmek icin kullaniyorum.. samsung u600 u 650 ytlye aldim.. o da 10.9 mm ve 3.2 mp kamerasi var... 1 gb kart ile geliyor... onu da dolduruyorum ne varsa o da ince ikisini birden cepte tasiyinca hic sorun olmuyor...

ben hala telefonla muzik dinlenmez diyorum.. eger bu isin icindeysen.. yok telefonla ugrasicam muzik de calsin arada dinlerim diyorsan al telefon ama mp3calarin yerini tutmaz onu soyliyim..

• uluc@
    ipod arama yapabiliyor mu?
    fotoğraf çekebiliyor mu?
    video çekebiliyor mu?
    program yüklenebiliyor mu?
    mesaj çekebiliyor mu?
    oyun oynanabiliyor mu?
    internete girebiliyor mu?
    word,excel gibi dosyaları açabiliyor mu?

sanırım bu kadar yeter.telefonun üstün olduğunu rahatlıkla iddia edebilirim.
  • n91 sana ipodu aratmaz wireless'ta cabası
  • hem fiyat hemde özellik olarak w810 seni tatmin eder . bide ufaklığı cabası .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.