Şimdi Ara

İPOD MU TELEFON MU?ÇOK ACİLLLL! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N91 4gb ın Fiyatı Hakkında Bilginiz Varmı?
  • Nokia şart değilse kesinlikle SE W610i hem paran cebinde kalır hemde çok daha kaliteli fotoğraf çekebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar N91 4gb ın Fiyatı Hakkında Bilginiz Varmı?

Nokia N91 fiyatı 800YTL civarı bildiğim kadarıyla. 8GB'lık versiyonu 1000YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 12 Mayıs 2007; 22:51:05 >
  • @Nokia-Fun@ N91 Nerde 800 Ytl Bilgi Verirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

gestopa ;sana teşekkür ederim ancak nokia marka olmasını istiyorum.

evet o zaman bencede ipod al çok doğru bir karar gkhnzn sana bir lafım yok yanlış anlama anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

Bu kadar emin olma fotoğraf makinesi bilen gören adam K790i dijitalle yarışıyor demez. Kuzenin KVK bayisinde her hafta fotoğraf makinesi inceliyorum. Senin fotoğraf makinen bile yok, onun kalitesinden uzaksın Ancak kendini telefonla tatmin ediyorsun. Anlıyorum seni de
    quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

hiç bi telefon nasıl fotoğraf makinesi kalitesinde değilse tabikide ipod kalitesinede ulaşamayacaktır

k790 fotograf çekiminde çoğu dijital fotograf makinasıyla yarışacak düzeydedir

Sen dijital fotoğraf makinesi görmemişsin En uyduruk dijital bile K790i'den kat be kat iyidir. Bir kareyi bir K790 ile çek, bir de Canon fotoğraf makinesi ile çek,(Canon, Nikon, Fujifilm veya Panasonic farketmez bu 4'ü çok iyi) aradaki akıl almaz uçurumu göreceksinN73, 7390 ve K790i'nin görüntü kalitesi sade ve sadece tatminkar seviyede. Ama asla bir dijital fotoğraf makinesi seviyesinde diyemeyiz.

@Sagolen, Dijital fotoğraf makinesi ve cep telefonları kıyaslanamaz doğru. Ancak ses olarak Nokia N91'in ses kalitesi ve ses çıkış gücü/müzik performansı en iyi İpodlarla yarışacak kadar iyi.

Motorola ROKR E2 ve Sony Ericsson Walkman serisi, İpodlara alternatif olamaz ama yine de tatminkardır

inan ki senden fazla görmüşümdür

şşşşşşşşttt lütfen ortalığı karıştırmayın adam müzikle ilgili öneri istiyo fatoğrafla ilgili değil yazıları nerenizle okuyosanız yanlış anlamışsınız tartışma yaratmak için fotoğraf falan karıştırmayın lütfen yarın öbür gün siz artık müzik dinliyoruz diye fotoğraf çekersiniz yanlışlıkla

• evet beyler ya kavga ortamı oluşturmayın.kimse sorun yaratmasın.herkesin düşüncesi farklıdır,lütfen saygı gösterelim.adam gibi konuşalım.lütfennnn.
  • @gestopa, aman sen espri yapmaçekil aradan. Herkez geekli öneriyi verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

@Nokia-Fun@ N91 Nerde 800 Ytl Bilgi Verirmisin?

8GB'lısı, normalden 200 YTl daha fazla. N91 8GB 1000 YTL olduğuna göre - 200 = 800YTL
  • Tamamda 800 Ytlye Satan Bir Yer Varmı?
  • kısa bir araştırmayla bulursun ancak ben sana 2. el almanı öneririm, çok uygun rakamlara çok temiz cihazlar bulursun, daha sonra satarken de zarar etmezsin
  • n91 alabilirim ama fotoğraf kalitesi kötü.n73'te hem foto hem ses iyi.
  • n73'ün ses kalitesi n91 ve ıpod ile karşılaştırılamaz ama
  • +1

iyi kamera + yeterli ses kalitesi + ergonomik tasarım + çok net ve parlak ekran = N73

standart kamera + çok iyi ses kalitesi + wireless+ 4/8 GB HD = N91

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

n73'ün ses kalitesi n91 ve ıpod ile karşılaştırılamaz ama
  • Arkadaşlar N91 in Hep Kulaklıktaki Ses Kalitesini Övüyorlar.Peki Hoparlördeki Ses Kalitesi Nasıl?
  • Hoperlör kaliteside iyi fakat mükemmel denecek kadar iyi değil,Nokia 6233 piyasadaki en başarılı hoperlörlü telefondur.
  • N91 kullanıyorum. Kulaklık sesine diyecek yok. Ama hoparlörde pek iş yok. 6233'te kullandım ev en iyi dış ses 6233'te
  • ipod alacağına sony ericsson un walkman serisinden bi tane al aynı işi görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

son derece bilinçsiz, fanatikçe yapılmış, yanlış bir yorum.

Nokia N91 çoğu mp3 playerdan çok daha iyi ses çıkışına sahiptir, çoğu mp3 playerdan daha iyidir amma ipoddan iyimidir? kesinlikle değildir, ama kalitesi ipod'a çok yakındır, N91 alan biri mp3 player'a kesinlikle ihtiyaç duymaz.

Ki sen hayatında N91 in temsili resmini bile görmemişssindir nerde kaldı kulaklık sesini test ediceksin, neyse bilmediğiniz konularda laf olsun diye konuşmayın yorum yapmayın

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Arkadaşım güldürmeyin beni İpod ile telefonlar aynı kefeye koymanız bile bilgisizliğinizin simgesidir. Ya siz elinize hiç mp3 player almadınız ya da piyasada sürekli gezinen çakma mp3 playerlerden bahsediyorsunuz.Adı üstünde mp3 player sırf müzik amaçlı üretilmiş harika taşınabilir cihazlar.(iriver , cowon..) bu gibi ürünlerin seslerinin yanında telefonun sözü bile edilmez.

bence sen cowon u temsili resmini bile gormemissin veya sesini dinlememissin.. onu dinlesen alissan sesine bir daha n91 dinlemezsin.. cowon nere nokia nere allah askina? cowondaki 3d ses , mach3bass , bbe efektleri var mi n91 dediginiz alette? yok..

bir cok mp3 calardan daha iyi ses cikisina sahiptir diyorsun cunku piyasadaki bircok mp3calar cakma.. n91 tabiki onlara bin basar... ama kaliteli markalara gelince kim nokianin mp3calar piyasasinda adini duydu??
    10larca test okudum mp3calarlarin ses kalitesi hakkinda bir kere n91in adini duymadim...ki icinde ipod nanonun vb. oldugu testler bunlar..

yanlis bilgiler bunlar telefonlar mp3calarin ses kalitesini yakalamis degil henuz ondan bu isleri bilen insan mp3calar aliyo hala.. mp3calarlarin icine guzel ses cikisi versin diye kac tane aparat , chip , efekt koyuluyo telefonlara oyle mi??

n91 e anca iPodu dandik bir kulaklikla dinlersen (ki ipodun orjinal kulakligi bile kotu bence) ipodla yarisir diyebilirsin.. yada sadece bir tane sarki dinleyip her iki aleti test edersen...cunku uzun sureli kullanimda kaliteli bir aletin yaninda n91 sIkIcI gelecektir....

not: walkman telefonlar da ayni sekilde ipod kadar iyi degiller.. megabass da zaten insanlarin gozunu boyamak icin koyulmus birsey.. bassi abartiyo bizim diskocu genclik de oo bu alet cok bass veriyomus ses kalitesi mukemmel bu aletin diye aliyor aleti bassi ses kalitesiyle bir tutuyor..
    hala soyluyorum cep telefonlari muzik icin yeterli degiller.. en yakin gozukeni dinlediklerim arasinda (n91 dahil) motorola rokr e2 dir...

• N91 almadan önce Apple ipod'um vardı. Phılıps kulaklık kullanıyordum. N91 alınca İpoda gerek kalmadı. Sattım. Aynı kulaklıklarla da N91 bir parça daha üstündü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.