Şimdi Ara

İPOD MU TELEFON MU?ÇOK ACİLLLL! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım forumda yazılan tüm mesajları okuduysan genel olarak İpod'u tercih ediyorlar.Demek ki benim yaptığım yorum fanatikçe ve yanlış bir yorum değilmiş.Sen kendi düşünceni yazabilirsin ama benim yorumuma yanlış diyemessin.Bence sen N91'in fanatiğisin.Ve ömründe mp3 player kullanıp kullanmadığından da şüpheliyim.

Ayrıca senin gidip büyük mağzalara mp3 playerleri denemeni tavsiye ediyorum.Çünkü burdan eline bile almadığının kanaatine varıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

son derece bilinçsiz, fanatikçe yapılmış, yanlış bir yorum.

Nokia N91 çoğu mp3 playerdan çok daha iyi ses çıkışına sahiptir, çoğu mp3 playerdan daha iyidir amma ipoddan iyimidir? kesinlikle değildir, ama kalitesi ipod'a çok yakındır, N91 alan biri mp3 player'a kesinlikle ihtiyaç duymaz.

Ki sen hayatında N91 in temsili resmini bile görmemişssindir nerde kaldı kulaklık sesini test ediceksin, neyse bilmediğiniz konularda laf olsun diye konuşmayın yorum yapmayın

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Arkadaşım güldürmeyin beni İpod ile telefonlar aynı kefeye koymanız bile bilgisizliğinizin simgesidir. Ya siz elinize hiç mp3 player almadınız ya da piyasada sürekli gezinen çakma mp3 playerlerden bahsediyorsunuz.Adı üstünde mp3 player sırf müzik amaçlı üretilmiş harika taşınabilir cihazlar.(iriver , cowon..) bu gibi ürünlerin seslerinin yanında telefonun sözü bile edilmez.

• quote:

Arkadaşım forumda yazılan tüm mesajları okuduysan genel olarak İpod'u tercih ediyorlar.Demek ki benim yaptığım yorum fanatikçe ve yanlış bir yorum değilmiş.Sen kendi düşünceni yazabilirsin ama benim yorumuma yanlış diyemessin.Bence sen N91'in fanatiğisin.Ve ömründe mp3 player kullanıp kullanmadığından da şüpheliyim.

Ayrıca senin gidip büyük mağzalara mp3 playerleri denemeni tavsiye ediyorum.Çünkü burdan eline bile almadığının kanaatine varıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

son derece bilinçsiz, fanatikçe yapılmış, yanlış bir yorum.

Nokia N91 çoğu mp3 playerdan çok daha iyi ses çıkışına sahiptir, çoğu mp3 playerdan daha iyidir amma ipoddan iyimidir? kesinlikle değildir, ama kalitesi ipod'a çok yakındır, N91 alan biri mp3 player'a kesinlikle ihtiyaç duymaz.

Ki sen hayatında N91 in temsili resmini bile görmemişssindir nerde kaldı kulaklık sesini test ediceksin, neyse bilmediğiniz konularda laf olsun diye konuşmayın yorum yapmayın

quote:

Arkadaşım güldürmeyin beni İpod ile telefonlar aynı kefeye koymanız bile bilgisizliğinizin simgesidir. Ya siz elinize hiç mp3 player almadınız ya da piyasada sürekli gezinen çakma mp3 playerlerden bahsediyorsunuz.Adı üstünde mp3 player sırf müzik amaçlı üretilmiş harika taşınabilir cihazlar.(iriver , cowon..) bu gibi ürünlerin seslerinin yanında telefonun sözü bile edilmez.

kardeş bende n91 kullanıyorum ve ipod la karşılaştırdımçok daha kaliteli veriyo n91..ben n91 fanatiği değilim doğruları söylüyorum sadece n91 deki ses kalitesinii ben şu ana kadar hiç bir telefonda görmedim şahsen bu kadar iyi bir ses kalitesi yok kullandığım çoğu kulaklığıda patlatıyo aslında yüksek sesle alakası yok hem yksek ses veriyo hemde kaliteli hi-fi kalitesi var adı üstünde....bence kardeş şuan nekadar paran var bilmiyorum ama kulaklıktan müzik kalitesi için alcaksan n73 alma ben o teli dönüştürücüyle birlikte kullanmıştım fakat hiç iyi ses vermiyo tam vi hayal kırıklığı bence se nin w serisi bi telefonundan al ucuz olcak diyosan eğer paran varsa n91 i öneririm...

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

w810'da wireless var mı?

Sony Ericsson W810i'de WI-FI özelliği bulunmuyor.
  • sx1 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

sx1 al

• benim gerçekten karşılaştırma/kıyaslama yaparken gözönüne aldığım bi kriter vardır, 2 cihazıda kullanmış olmak.

Sen N91 kullandınmı arkadaşım? Yakından gördün mü? veya hiç kulaklık sesini duydun mu?

Hepsinin cevabı hayır adım gibi biliyorum...

Ben ipod video kullanıyorum, sandığının aksine mp3 playerlar hakkında gayet tatminkar bilgiye sahibim, herneyse polemiği uzatmak istemiyorum, işkembeyi kübradan sallamak çok kolay, önce N91'i dene sonra yorum yap + benim yorumlarımıda dikkatli oku, içinde 1 tanesinde dahi ipoddan daha iyi demişmiyim, bak bakalım ben ne yazmışım, oku ilk önce.

Bide bana N91 fanatiği demişssin en çok buna güldüm, gerçekten buna cevap yazamıycam...

Son olarak yaptığın yorum fanatikçe çünkü hayatında N91 i görmeden (hatta mp3 çalan yeni nesil bi cep telefonu dahi gördüğünden şüpheliyim) bu tip bi yorum yazıyorsun ki baştan sona buram buram fanatiklik ve bilgisizlik ve kötülediğin cihazları kullanmamışlık içeriyor. Hatırlaman için mesajın aşağıda...

---------------------------------

--------------------------------

quote:

Arkadaşım forumda yazılan tüm mesajları okuduysan genel olarak İpod'u tercih ediyorlar.Demek ki benim yaptığım yorum fanatikçe ve yanlış bir yorum değilmiş.Sen kendi düşünceni yazabilirsin ama benim yorumuma yanlış diyemessin.Bence sen N91'in fanatiğisin.Ve ömründe mp3 player kullanıp kullanmadığından da şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 21 Mayıs 2007; 3:36:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

uluc@
    ipod arama yapabiliyor mu?
    fotoğraf çekebiliyor mu?
    video çekebiliyor mu?
    program yüklenebiliyor mu?
    mesaj çekebiliyor mu?
    oyun oynanabiliyor mu?
    internete girebiliyor mu?
    word,excel gibi dosyaları açabiliyor mu?

sanırım bu kadar yeter.telefonun üstün olduğunu rahatlıkla iddia edebilirim.

yahu sen neye gore telefon daha ustun diyorsun ki.. ben mp3 calma anlaminda iPod telefonun yaptigi neyi yapamiyor dedim.. biz de biliyoruz ipodun arama falan yapmadigini..

adam tam bir muzik adamiysa super kulakliklari varsa yok amfiye baglayacaksa sen nasil telefonun ustun oldugunu iddia edersin?? edersen bu bilgisizliginin gostergesidir..

• Motorola Rokr E2

4 GB SD Kart

Creative EP630 yada Sennheiser CX300

Sana toplamda 650 ytl ye gelir ama inan ipod, N91 ve tüm walkmen serisi telefonlardan daha çok ve daha net ses alırsın...
  • ya anlayamadıgım nokta ses yukseklıgını kalite ile yan yana koyuyoosunuz ya helal olsun

kazmalık yapmayın ses yukseklıgı kalite demek degildir dinlediginiz mp3 un her noktasını duyabiliyoosanız

bu kalitedir,

ipodun sesi cok iyi olabilir ama kulaklıkları berbat

n91 sennhiser kulaklılka harıkalar yaratıyoo

sony ise hem kalıte hem fiyat konusunda birinciligi tasıyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Motorola Rokr E2

4 GB SD Kart

Creative EP630 yada Sennheiser CX300

Sana toplamda 650 ytl ye gelir ama inan ipod, N91 ve tüm walkmen serisi telefonlardan daha çok ve daha net ses alırsın...

kamerasi iyi olsa direk alacagim telefon su e2...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.