Şimdi Ara

ACİL Arkadaşlar SONY NWD-B105 mi? yoksa SANDISK EXPRESS 2GB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL Arkadaşlar SONY NWD-B105 mi? yoksa SANDISK EXPRESS 2GB mi? alıyım. Benim için radyo önemli değil
    ses kalitesi iyi olsun tabiki bide sağlam olsun yeter bana. Sizce hanigisini alıyım sony mi yoksa sandiskmi
    yada arkadaslar 150 ytl civarında önereceğiniz bi mp3 player var mı? Kafam karıstı ya sony malüm kalitede üstüne yok ama sandiskte de kart yuvası var. Bu aletlerin yanında gelen kulaklık sorun değil benim için kulalkığı değişitiririm kulaklık sorun değil
    Arkadaslar kusura bakmayın uzatıyom ama SANDISK EXPRESS kullanan arkadaslara bikaç sorum olacak
    Bende nokia 6300 var bu teldeki hafıza kartını SANDISK EXPRESSi kart okuyucu olarakta kullanabiliyomuyuz acaba yoksa kart yuvası sadece haıfzasınımı yükseltmeye yarıyor
    Arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim

• dostum ses kalıtesı olarak sony bilmiyorum hiç kullanamdım ben sandisk e serisi kullanıyorum

ses kalitesi olarak oldukça iyi kulaklık üzerinde gelen işini görmez iyi bi kulaklık ile iyi sonuçlar alırsın

teldeki kartı mp3 takarsan ve kart mp3 ün üzerindeyken aleti bilgisayara usb ile bağlarsan takmış olduğun kart mp3 ün içinde kalsör olarak görünecektir ve burdan karta istediğini yüklersin sonra onu tele takarsın ayrıca telde çektiğin resimleri karta atarsın onu yine mp3 takar usb ile bağlarsın ve bilgisayarda kart mp3 ün içindeki klasür olarak gürünecek ve dosyaları bilgisayara atarsın ama bahsettiğin nokia modelinin desteklediği kart ile mp3 in desteklediği kart aynı olmak zorunda.
  • sen en iyisi sony i al bende bi ara araştirmiştim.sonynin ses kalitesi sandiskin bu modelinden dah yuksek yapi kalitesindede baya ustun ama bu fiyat araligina samsung u3 var bakabilecegin ama ya sony yada samsung u3.
    birde creative zen v 2 gb var istersen bide ona bak hepsiburada da
    fiyatlari uygundu bu aralar
  • Ben sony 105 aldım 2 gün oluyo
    kullanım ve tuşların yerleşimi çok güzel.
    ses kalitesi zaten baya tatmin ediyo. Eq ayarını yapınca çoğu mp3 çalarda kulaklıklar pörtler ama bunda öle bişeyle karşılaşmadım daha.
    çok memnunum tavsiye ederim...
  • teldeki kartin markasi sandsk ise sorun cikmaz.150ytlye trekstor organixde olabilr.begenmeyen duymadm.ama ben sahsen radyosu,artan hafizasi gerekse fiyatina gore ii sesi olan sandsk exp 1gb olanini alcam sanada sandski onerirm.birde trekstor xtension 70ytl ye super bi alet. fakat kocaelinde bunlarn hic birini bulamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 5 Kasım 2007; 10:41:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.