Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Yarın yeğenimin doğum günü. İki direksiyon seti arasında kaldım. 1- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK TİTREŞİMLİ DİREKSİYON 2- TRUST TRUST GM-3200R VIBRATION FEEDBACK DIREKSIYON PS2 - PC
NFS 2'de kullanacak şimdlik.
Birde sistemi vista kurulum veya çalışmada, uyumda bir sorun yaşarmıyız. Özellikle direksiyon ile güzel oynanan başka hangi oyunu tavsiye edersiniz.
logitech driving force ex kesinlikle bunu tavsiye ederim fiyatıda oldukca uygun ayrıca hiç bir işletim sisteminde sorun cıkaracagını düşünmüyorum uygun driveri logitechin sitesinden indirebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: faysalkaya
logitech driving force ex kesinlikle bunu tavsiye ederim fiyatıda oldukca uygun ayrıca hiç bir işletim sisteminde sorun cıkaracagını düşünmüyorum uygun driveri logitechin sitesinden indirebilirsiniz
[simage][/simage]
Arkadaşım ilgine teşekkürler. Ama gördüğüm kadarıyla logitech driving force ex ps2-ps3 için uygun diye açıklama var. Ben Vistalı PC için istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yumyan
quote:
Orijinalden alıntı: faysalkaya
[simage][/simage]
Arkadaşım ilgine teşekkürler. Ama gördüğüm kadarıyla logitech driving force ex ps2-ps3 için uygun diye açıklama var. Ben Vistalı PC için istiyorum.
Arkadasım teknosadaki ürüne bakarsan adam dio pcde driveriyle sorunsuz sekilde kullanıyorum bende alacam yakında hem formula exle farkı yok sadece formula ex renkli ve df exin rengi daha güzel youtubede videolarıda izliyebilirsin