Şimdi Ara

COK ACIL EN UCUZ BULASIK MAKINESI REGAL MI ALTUS MU YOKSA DAHA UCUZU VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA MARKA URUNLERE BOSUNA PARA VERMEK ISTEMIYORUM ZATEN BUTCEMDE YOK BOSH PROFILO SİMENS EN İYİLERİ OLDUĞUNU BILIYORUM AMA ONLARA UYGUN BUTCEM YOK COĞU MARKADA ADINA VE GEREKSIZ OZELLIKLERINE FIYAT BICIYO PROGRAM SAYISI ONEMLI DEYIL DUZGUN YIKASIN SU EKLTIK NORMAL SARFETSIN UZUN OMURLU SERVISLERLE PAPAZ OLMAYACAĞIM UCUZ KALITELI URUN BAKIYORUM COK ACIL YORUM VE TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM BİZİM BİLMEDİĞİMİZ CİN MALI AMA KALITELI BİLDİĞİNİZ BİR MARKADA OLABILIR AAMA ONCELİĞİM REGAL ALTUS UZMAN ARKADASLARIN GORUSLERINI BEKLIYORUM TESEKKÜRLER

• Hiçbiri teknosadan grundig alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mm nin doğum gününde altus 434 y aldık 399tll idi öğle bir şey denk getirebilersen bekle ancak acelen varsa laz ustaya uycan.bu arada makinenin yikama performansı yabana atilir cinsten degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oski32 -- 9 Temmuz 2014; 2:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 tl grunding buldum bir tane ama küçükde olsa neden o markayı tercıh etmem lazım acıklamalı yazarsanız sevınırım tesekkürler...
  • gurundig,arçelik,altus.beko hepsi aynı kalitede ve aynı ürün sadece pano değişik altus en ucuzu rahatlıkla 4 prg.al kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.