arkdaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var.. bu yazıcının kartuşları doluyormu veya bunu dolduran az yermi vardır.. veya fiyat bilginiz varsa lütfen yazınız. herkese başarılar...
quote:
Orjinalden alıntı: mrtglmz
arkdaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var.. bu yazıcının kartuşları doluyormu veya bunu dolduran az yermi vardır.. veya fiyat bilginiz varsa lütfen yazınız. herkese başarılar...
gecen gun bir siteye rastladim (www.dolankartus.com ), eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor. eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde. bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir. CISS (devamli murekkep besleme sistemi) ler de problem yasadim ben kartuslar murekkep kacirdilar yapistirmak zorunda kaldim, bizim ufakligin ayagi takildi hortumlarina hepsi yere dokuldu ugras dur. bu yeni model dolan kartuslar guzel valla herkese tavsiye ediyorum forumlarda rastladigimda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme