Şimdi Ara

cok acil ford fiesta metalik siyah mı fırtına gri mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel astraya siyah güzel gidiyor ama fiesta da bilemiyorum pek icime yatmadı özellikle önden görünüsü..
  • Arkadaşım senden ricam arabayı teslim alır almaz veya bayiye tekrar gidersen aracın ayrıntılı resimlerini koyup buraya koyabilirmisin ? Bu arada ne zaman alırsınız aracı.Umarım kazasız belasız günlerde kullanırsınız
  • siyah derim
  • Fırtına gri için sipariş vermiş arkadaş.Ama ben alırsam ya siyah ya beyaz İki renkten birini alacaz.2009 haziranda alacaz ama yeni kasa almayacaz
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

siyah derim
  • fırtına gri güzel renktir pişman olmazsın benim focus da fırtına grisi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ar-te

Arkadaşım senden ricam arabayı teslim alır almaz veya bayiye tekrar gidersen aracın ayrıntılı resimlerini koyup buraya koyabilirmisin ? Bu arada ne zaman alırsınız aracı.Umarım kazasız belasız günlerde kullanırsınız

tamam koyarım aracı carsamba günü teslim alacagız bir aksilik olmazsa..bu arasa resim koymaya calıstım fırtına grisinin nette bulamadım ama sanırım bu siyah gibi duruyor ama fırtına gri..

son olarak su anda mecidiyeköy otokoc ta bizizm aynı arabanın metalik siyahı 2008 model de 2009 model da var..yada galiba 2009 olanı istinyedeydi..%5 indirimde yapıyorlar 2008 modelde yanlıs hatırmalıyosam..

cok acil ford fiesta metalik siyah mı fırtına gri mi??

cok acil ford fiesta metalik siyah mı fırtına gri mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hearoune -- 14 Eylül 2008; 1:23:53 >

• Bence Beyaz.
  • Sanırsam beyaz alacagız biz % 75 beyaz alırız
  • 2011 fiestalara en çok ne renk gider ?
  • Bence siyah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmesendeolur

2011 fiestalara en çok ne renk gider ?

bütün renkleri çok yakışıyor.Hangi rengi alırsanız alın yakışıyor araca.Bana göre dış renkten çok iç mekan renklerini iyi seçmek gerek.Titanium alıyorsanız kesinlikle iç rengi bordo olan bir araç tercih etmelisiniz.Siyah renk biraz basit duruyor aracın içini çok boğuyor.Trend veya my fiesta alacak iseniz tercihiniz bej iç döşeme olmalıdır.Bu iç döşemelerin verildiği renkleri tercih etmeye çalışın derim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.