Şimdi Ara

cok acil ford fiesta metalik siyah mı fırtına gri mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar birkac saat icinde bildirmem gerek fiesta alıyoruz 0 metalik siyah begendik gibi ama fırtına mavisi de vardı aklım karıstı elinde fotografı olan var mı?? cok acil yazarsanız sevinirim..tesekkürler..

• Siyah güzel renk benim tercihim siyah olurdu ama bakımı zor. İsterseniz gri alın
  • nette o kadar aradım ama fırtına gri bi fiesta bulmadım..eger aracı fırtına gri olan varsa fotolarını lütfen paylassın..
  • siyah rengi fiestaya pek yakıştırmıyorum, gri tonları (özellikle koyu tonda gri) veya beyaz güzel yakışır. sen hangisini daha çok beğendiysen onu al en iyisi. şimdiden hayırlı olsun.
  • http://www.ford.com.tr/fiesta/
    Mesela menekşe moru ya da ege mavisi olmadı aytozu grisi fena olmaz bence şimdiden hayırlı olsun ...
  • Aracın kasası değişti neden 0 alıyosunuz.
  • Siyah
  • zaten siyah siparisi verdik modeli collection 1.4 cdti ama orada bir de fırtına grisi fusion vardı o rengi fiesta üzerinde göremeyince aklımda kaldı..ama sanırım siyah da oldukca karizmatik..sis farı ve ön kısmın da gövde renginde olması fiesta comforttaki gibi kötü görünmüyor..

bu arada itiraf etmeliyim ki fiesta collection özellikle ön plastik isciligi beni pek tatmin etmedi dösemeyle aynı olması icin mor renk yapmıslar cerceveyi ama o fiyata o kadar donanım bulamadım zaten ögrenci arabası olacak..fiyat da 26000ytl + park sensörü hediye oldu..
  • evet ama bu donanımlarda bu fiyat uygun geldi..yeni fiest aalacak paramız ne yazık ki yok ve biz sıfır araba istiyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hearoune

zaten ögrenci arabası olacak..fiyat da 26000ytl

26 milyara öğrenci aabası ha !?...
  • Siyah renk bence fiesta da hoş durmaz.Zaten bakımı çok zor.Bir de çizilirse hapı yuttun
  • ford 2008 modellerde 3.000ytl indirim uyguluyordu! ama siparişi vermişsiniz artık hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Eylül 2008; 18:33:17 >
  • tabiki hayır babamla beraber kullanacagız gidip pejo 106 da alabilirdik ögrenci arabası olsun diye ama 4 kisilik ailemin de kullanabilecegi yüzüne azcık bakılır bir araba olsun diye fiesta aldık..pisman degilim donanımı tam istedigim gibi bu paraya aynı donanımlarda turbo dizel hem az yakan hem de sıfır bir arac biliyorsanız söyleyin yani..

bu arada rengi fırtına gri yaptık daha güzel oldugunu düsünüyorum..

son olarak 2008 fiesta bulamadık sıfır 3000 ytl indirim dogrudur ama bizim aldıgımız 27.600ytl yazıyordu 2009 model icin ben cok ta kötü bir fiyat oldugunu düsünmüyorm..tabi derseniz ki kardesim bu arabada bi vw kalitesi yok sonuna kadar haklısınız derim..
  • Araca ilk söyledikleri fiyat ne olmuştu acaba ?
  • Direk bayimi 1600 ytl indirim yaptı.Yoksa siz pazarlık ettinizmi ?
  • 27.200 dü sanırım otokocta.. 26000 + park sensörü verdi..bu fiyata colt benzinli de alınabilirdi sanırım..
  • Peki 1000-1500 ytl indirimi direk bayimi yaptı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Siyah renk bence fiesta da hoş durmaz.Zaten bakımı çok zor.Bir de çizilirse hapı yuttun

Bizim mah.de war siyahı.Gayet güzel duruyo.Ben fiestayı o renkle sevdim Ama geçen beyaz tek kapı gördüm adam stopları filan deiştirmiş çok güzel durmuştu.

Harbi cizilirse göze fena batar...
  • Bakımı zordur ama siyah daha güzel
  • babam ford parcaları üreten bir sirkette calısıyor o yüzden biraz indirimli oldu onun dısında bayi de park sensörünü hediye etti..diger mesajından anladıgım kadarıyla siz de fiesta düsünüyorsunuz ben fiestayı uzun zamandır istiyordum baska araclara yöneldik önce mesela 207 vw polo opel corsa gibi daha kaliteli olur diye ama baktık ki elimizdeki parayla sadece benzinli en baz donanım alabiliyoruz bazılarında abs bile opsiyoneldi yani o derece..su anki fiesta da:

celik jant--yol bilgisayarı--park sensörü--sony cd calar kumandalı--ön arka sis farları---gövde rengi ön tampon----elektrikli ısıtmalı aynalar--yagmur sensörü--otomatik yanan farlar gibi donanım var bence bu fiyata hem dizel hem de bu donanım ancak fiesta da olur heralde..rengi de zor oldu ama nihayet begenebildim frtına gri olarak..

son olarak sunu söylemeliyim ki ic konsol biraz kalitesiz gibi geldi bana kapı kolları vb. sanki biraz basit iscilik gibi ayrıca mor renkli bir parca koymuslar konsola dösemeyle uyumlu olsun diye..ama bu fiyata sıfır ancak bu kadar olur dedik ve aldık..cok ta takmıyorum simdi büyük ihtimal bicok kisi bu fiyata yok ikinci el corsa--vw polo--colt alan alsaydın diyecek ama sıfır arbayı ne olursa olsun tercih ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.