Şimdi Ara

ASTRA HB Cosmo Renkli ekranı olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 05/03/2008 tarihinde 1.3 CDTI Cosmo Easytronik siparişi verdim.

Merak ettiğim konu ise, internetten gördüğüm kadarıyla avrupada çoğu astra renkli ekran olarak üretiliyor, bu ekranlardan türkiyede de var mı?

Bayi ye sorduğumda şansınıza belki renkli gelebilir dedi, bukadar şansı olan varmı acaba?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• ilgazi bunun şansla alakası yok . aracın donanımı ülkesel olarak belirlenir. şansla gelmiyor o arabalar trye tamamen belli neyin ne olacağı. ha bu tarihten sonra renkli ekrana dönerler o zaman senin arabadan bundan sonra gelcekler gibi renkli ekranlı olur
  • Yeni Astra Sedan tanıtımı için 1.8 motorlu tam otomatik vitesli bir astra getirtmişlerdi Opel Odak Bayisine.Tanıtım sonrası satıldı o araç zaten.Bir tek onda vardı renkli bilgi ekranı.Çokta şık gözüküyordu.Belki özel siparişle getirtilebilir.Balmumcu'daki Opel Gerçek özel sipariş alınabildiğini söylemişti bana.
  • zannetmiyorum renkli ekran olacağını.malesef türkiyeye getirmiyo opel:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

ilgazi bunun şansla alakası yok . aracın donanımı ülkesel olarak belirlenir. şansla gelmiyor o arabalar trye tamamen belli neyin ne olacağı. ha bu tarihten sonra renkli ekrana dönerler o zaman senin arabadan bundan sonra gelcekler gibi renkli ekranlı olur

Sevgili TiFosi ben de zaten tam da son cümlende belirttiğini anlamaya çalışıyorum. Acaba bu aralar dönerlermi renkli ekrana, yada döndülerse şimdiye kadar sahip olan varmı?
    Bu arada ODAK taki sedan hala renkli ekran. Satılmamış sanırım. En azından ben aracı sipariş verdiğimde baktığım cosmo renkli ekrandı.

Saygılarımla
  • o cosmo büyük ihtimalle 1.8di veya lansman için gelen 1.6cosmolardan biride olabilir. tahminim model değişim yılından önce dönmez donanım hele bu aralar euro çok yükseldiği için aracın fiyatını aynı tutmak için başka bir donanımı kesebilirler. umarım cosmo cosmo olarak gelir eksiksiz. ekran çok da problem değil bence
  • makyajlı zafiranın cosmo ve opc modeline koymuşlar renkli ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aracı 05.03.2008 tarihinde sipariş verdim, fiyatı sabitleterek. Tifosi içime kurt düşürdün yaw şimdi. Nesi eksik gelebilir. Benden parayı cosmo olarak aldılar. Evdeki bulgurdan da olmak gibi bişey olmasın diyorsun anladım ben seni. Bu arada benim siparişim de 1.3 CDTI cosmo Easytronic. İnşallah bir kıyak yapar opel (umudum sıfır ama). Yine de bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum. Saygılarımla
  • arabayı tabiki cosmo alacaksın. koltuk döşemesi değişebilir fiyat sabitledik diyerek ne kadar inandırıcı olduklarını bilirim. ama donanım düşürülürse fiyatı sabit tutmak için bu sana özel olmaz. meraklanma benimki sadece bir örnekti yapacaklarını sanmıyorum. ama renkli ekranıda bu ara koyacaklarını sanmıyorum belki 2009 model yılında olabilir
  • ilgazi sunrooflu alsaydın keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKN 35

ilgazi sunrooflu alsaydın keşke

GKN 35 sen nerelerden cosmo astraya çıktığımı bir bilsen. Hayırlısıyla bunu bi ödeyebilelim de . Saygılarımla
  • Merhaba,
    Aynı soruyu ben de 2 hafta önce sormuştum. Bana 1.3 cdti cosmo sedanı tanıtırken renkli ekranı göstermişlerdi ve hatchbackde de böyle denmişti. Pek de hoşuma gitmişti. Sonra nette incelerken siyah sarı olarak gördüm ve sorunca hatchbacklerde öyle imiş dendi. Benim siparişim de 1.3 cdti easytronic cosmo hatchback. Ben de 26 martta verdim. Bir ümit renkli olabilir ama bakalım. Pirinç-bulgur işine dönmesin dediğin gibi. Ben de mayıs sonu haziran başı gibi teslim alıcam aracı. Merakla bekliyorum. Bu arada dizel alalım ekonomi yapalım dedik bugün %5 zam daha gelmiş neredeyse benzin ile aynı fiyat olmuş dizel. Allahtan performanstan hala kardayız bu gidişle performansını da kıstırırlar dizel araçların biz kar etmeyelim diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mengish

Merhaba,
    Aynı soruyu ben de 2 hafta önce sormuştum. Bana 1.3 cdti cosmo sedanı tanıtırken renkli ekranı göstermişlerdi ve hatchbackde de böyle denmişti. Pek de hoşuma gitmişti. Sonra nette incelerken siyah sarı olarak gördüm ve sorunca hatchbacklerde öyle imiş dendi. Benim siparişim de 1.3 cdti easytronic cosmo hatchback. Ben de 26 martta verdim. Bir ümit renkli olabilir ama bakalım. Pirinç-bulgur işine dönmesin dediğin gibi. Ben de mayıs sonu haziran başı gibi teslim alıcam aracı. Merakla bekliyorum. Bu arada dizel alalım ekonomi yapalım dedik bugün %5 zam daha gelmiş neredeyse benzin ile aynı fiyat olmuş dizel. Allahtan performanstan hala kardayız bu gidişle performansını da kıstırırlar dizel araçların biz kar etmeyelim diye...

Üstad sanırım aynı gemide gelecek araçlar
    Bu arada benzin de zam gördü bildiğim kadarıyla. Fiyatları aynı bile olsa dizel bereketli yakıt babamda caddy ticari var, daha önce benzinli vardı kafasını duvarlara vuruyo ben daha önce neden almadım dizel diye. Benzin sanki depoda buharlaşıyor. Ben hala doğru tercih yaptığımızı düşünüyorum.
    Renki ekrana çok heves ettim ama kursağımda kalacakmış gibi bir his var. Tifosi ye katılıyorum ben de. Eldekinden olmayalım da grafik ekrana razıyız napalım. Saygılarımla

• Sen ne renk sipariş verdin İlgazi??
    Umarım aynı gemide gelirler. Bana Mayıs sonu haziran başı gibi bir tarih vermişlerdi.
  • Benim araç 1.3 CDTI Easytronic Cosmo MTA Metro Mavi. Bana Nisan sonu Mayıs başı dediler. Bu durumda pek aynı gemide geleceklermiş gibi görünmüyor. Saygılarımla
  • Hayırlı olsun ikinizinkide, beklemek nedir bilirim. Zamanında bende beklemiştim böyle ha geldi ha gelecek diye :)
  • arkadaşlar,
    alım fiyatlarınızı yazabilmeniz mümkün müdür?
  • Çok teşekkürler edie. Wm1tr 42100 ytl ye fiyat sabitledim 05.03.2008 de hala daha bekleme modundayım. aynı renk astra göreceğim diye bakınıp duruyorum trafikte. paranoya olmaya başladı yaw . Bu arada sanırım renkli ekran konusunda bir müjdeli haber yok. Zafiraya koyduklarını görünce ümitlendim fakat boşuna anladığım kadarıyla. Saygılarımla
  • Ben de vergi levhası indirimi ile 41.000 ytl'ye aldım. İlgazi sen teslim alır almaz fotoğraflarını koy en iyisi bakalım ne çıkacak bu cosmoların hali
    Renkliden ikimiz de sanırım vazgeçtik normal bilgisayarı kurtarma peşindeyiz...
  • arkadasım bende de 2008 astra enjoy 1.6 sp var. renk metro mavi. bende aynen senin gibi gormeden aldim ve arabayi gorene kadar suphelerim vardi. ama inanki astraya en cok yakisan renklerden biri. direk arabanin tum hatlarini tum guzelligi ile cikartiyor. ben gorur gormez cok iyi bir secim yaptigimi anladim. firsatim oldugunda resimleri koyarim detayli sende boylece gormus olursun. bu arada siz sevgili astra kullanicilarina bir sorum olacak. ben teyipte eger varsa sesi mute yada pause eden bir dugme en azindan direksiyon uzerinde bulamadim. ben mi beceremedim yada opel mi koymamis boyle bir dugmeyi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.