Şimdi Ara

ASTRA HB Cosmo Renkli ekranı olan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de dün 1,3 cdti cosmo xenon pakete 43,200 lira fiyat aldım, galiba yüksek fiyat almışım....nisan zammı etkili oldu galiba...
    işin garibi düz 43 yapalım dedim ona bile inmediler...
  • happy_warrior pause veya mute düğmesi yok aracın teybinde
  • Mart 2007 de Cosmo Xenon almıstık 42.500 ytl ye
    fiyat euro cinsinden dusunuldugunde su anda yuksek olması gerekiyordu. fiyat sanırım makuldur...

quote:

Orjinalden alıntı: wm1tr

teşekkürler ilgazi ve mengish,
    ben de dün 1,3 cdti cosmo xenon pakete 43,200 lira fiyat aldım, galiba yüksek fiyat almışım....nisan zammı etkili oldu galiba...
  • ok sagol
  • quote:

teşekkürler ilgazi ve mengish,

Benim secimimde Xenon yok. Bu durumda ben pahalıya aldım sanırım. 42100 listede Xenon fiyatı 1800 civarı. Şirket indiriminden yaralandınız mı?

Topiğin de baya dışına çıktı walla. BAN ı yiyecez bu gidişle

Saygılarımla
  • wm1tr nin aracı da easytronic değil sanırsam. o yüzden ilgazi senin fiyat daha ucuz gibi duruyor. bayi ile satış sözleşmesi yaparken fiyatı sabitlediklerini oraya yazdılar mı sana? büyük ihtimalle garanti versede kıvırmaya çalışçaktır satış temsilcisi
  • Fiyat sabitleme konusunda kafam rahat. Yazdılar sözleşmeye, hatta özellikle ısrar ettim yazmaları için. Yalnız arabanın gelmesi biraz gecikti gibi, acaba kıvırmaya mı çalışıyorlar diye kıllanmıyorum değil hani. Hayırlısı artık, gerçi bir kelek yaparlarsa baya yaygara koparırım diye düşünüyorum ama, ne işe yarar o da muamma tabi. Saygılarımla
  • benim aldığım fiyatta easytronic şanzıman da vardı aslında, zaten o yüzden ilgazi ve mengishin fiyatlarını öğrenmek istemiştim,

görünen o ki bu durumda ben düşük fiyat almış oluyorum...sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.
  • quote:

benim aldığım fiyatta easytronic şanzıman da vardı aslında, zaten o yüzden ilgazi ve mengishin fiyatlarını öğrenmek istemiştim,

görünen o ki bu durumda ben düşük fiyat almış oluyorum...sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.

Ben de öyle tahmin etmiştim Maddi durumuna göre karar ver bence. Bir de bu fiyata aracı hemen teslim edebiliyorlar mı? Yoksa arac sipariş verilir geldiğinde ne çıkarsa mı? İyice araştır. Hayırlısı
  • ikincisi....

yani 8 hafta verdiler, hatta şu anda üretilmiyor bile, yani almaya kadar verip parasını da versem araç daha üretimde bile olmayacak...üretilmesi ve gelmesi 8 haftayı bulur dediler...hatta almanyada şu anda üretim bandında olan sunrroflu bir model önerdiler ama pahalı buldum. sunroof için 2000 ytl gibi bir rakam çok yüksek bana göre. cosmo modelleri böyle imiş, enjoy istese imişim çabuk bulurlarmış ama cosmo az üretiliyormuş...

mevcut arabamı sattıktan sonra, değil 8 hafta 8 gün beklemeye tahammülüm yok ...
  • İşte biz bu bekleme sürecindeyiz
    Benim aldığım fiyat 1,3 cdti easytronic cosmo siyah astra içindi.
    Valla beklemek zor ama güzel de...Çocukken sevdiğin bir çikolatayı yavaş yavaş yemeye benziyor
  • Aslında BEKLEYENLER ve Duyguları diye bit topic mi açsak ne Bu topic de oraya doğru gidiyor zaten. Saygılarımla
  • sunroof çok güzel bir opsiyon emin ol bir sunroofu olsa keşke diceksin aldıktan sonra. hafif tıngırdasa da bozuk yollarda iyiki sunrooflu almışım arabamı
    quote:

ikincisi....

yani 8 hafta verdiler, hatta şu anda üretilmiyor bile, yani almaya kadar verip parasını da versem araç daha üretimde bile olmayacak...üretilmesi ve gelmesi 8 haftayı bulur dediler...hatta almanyada şu anda üretim bandında olan sunrroflu bir model önerdiler ama pahalı buldum. sunroof için 2000 ytl gibi bir rakam çok yüksek bana göre. cosmo modelleri böyle imiş, enjoy istese imişim çabuk bulurlarmış ama cosmo az üretiliyormuş...

mevcut arabamı sattıktan sonra, değil 8 hafta 8 gün beklemeye tahammülüm yok ...
  • Arabam nihayet gelmiş arkadaşlar. Cuma günü aradılar pazartesi işlemlere başlayabilirsiniz, aracınız geldi dediler. Çok mutluyum, darısı diğer bekleyen arkadaşların başına. Saygılarımla
  • hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler
  • Haydi hayırlı olsun İlgazi. Darısı başıma Ben de dün yolu yarıladım tam 1 ay oldu siparişi vereli. Kaldı bir ay daha. Seninki tam olarak kaç günde gelmiş oldu İlgazi??
    Bir de hemen yol bilgisayarını kontrolet bakalım
    Yeniden hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mengish

Haydi hayırlı olsun İlgazi. Darısı başıma Ben de dün yolu yarıladım tam 1 ay oldu siparişi vereli. Kaldı bir ay daha. Seninki tam olarak kaç günde gelmiş oldu İlgazi??
    Bir de hemen yol bilgisayarını kontrolet bakalım
    Yeniden hayırlı olsun...

Yol bilgisayarı konusunda ümidim pek yok ama, bakar bakmaz bilgi yazarım. Bana 50 gün dediler 50. gün aradılar arabanız geldi diye. Ne eksik ne fazla.

Çok teşekkürler TiFoSi_BJK ve Mengish.

Saygılarımla

• Ben aracı alırken katalogunda ve web sitesinde yazıyordu ama gm turkiyenin kullanıcılarına attıgı bi kazık... Renkli gormedim hic buyuk ihtimalde seninkide elegance larda oldugu gibi gelicekdir...

İnsallah umdugun gibi olur gule gule kullan...
  • aslında o ekran renkli grafik bilgi ekranı olarak geçiyor. 2 değişik renkte ayarlanabildiği için far açık far kapalı konumu olduğu için öyle anılıyor olsa gerek.
  • cam filmini hediye ettiler son anda. Acayip hoşuma gitti bu kıyak. Her satış temsilcisinin 1 cam filmi hediye hakkı varmış sağolsun bana kullandı 500 ytl daha karlı oldu sanırım. Opel ODAK a gidecek arkadaşlar mutlaka Onur Beyle irtibata geçsinler, bir satış temsilcisinde olması gereken tüm özellikler bu çocukta var. Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.