Şimdi Ara

ASTRA HB Cosmo Renkli ekranı olan var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlgazi teslim aldın herhalde? Noldu bizim bilgisayar işi Herhalde yoktur renkli ekran. Bir de donanım olarak değişiklik var mı? Arka yan camlarda perde varmıydı cosmoda??
    Tekrar hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mengish

İlgazi teslim aldın herhalde? Noldu bizim bilgisayar işi Herhalde yoktur renkli ekran. Bir de donanım olarak değişiklik var mı? Arka yan camlarda perde varmıydı cosmoda??
    Tekrar hayırlı olsun...

Maalesef teslimat pazartesiye kaldı, ödemeler tamam, işlemler tamam araba gelemedi izmirden, cumartesi akşam gelecek.

Gelir gelmez yazacağım bilgilerini ama resim koymayacağım sitede nazar var diyorlar.

Saygılarımla
  • olsun sen renkli mi değil mi onu yaz yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 30 Nisan 2008; 17:54:33 >
  • Biz Astra Cosmo siparişçilerinin kaderi beklemek ve beklemek sanırım... Neyse gelsin de...
  • ilgazi durum ne merak ettim yol bilgisayarı renklimi
  • Türkiye ye gelen lansman opel astralarda orjinal ekran var.Talep olursa fotosunu koyarım...
  • bnde görmüştüm o aracı internette 1.8 oto 17lik jantı filan full bi araçtı ama tabi lansman aracı.siparişle ekranlı filan yapamıyoz.dün opelin sitesinde aksesuar bolumde koymuşlar cd70 navi 3 kusur bin ytl lik fiyatı war.http://www.opelaccdb.com/index.php
  • Arkadaşlar uzun bir bekleyişten sonra Astrama kavuştum ve şimdiye kadar 328 km de yol yaptım:

Öncelikle belirteyim tahmin ettiğim gibi ekran renkli değil ama gayet şık ve kullanışlı (yine de keşke renkli olsaydı :))

Diğer yönden;

1. Lastikler Bridgestone Turanza,
    2. Park sensörü, motor koruma ve cam filmi taktırdım, ( cam filminden sonradan süpriz yapıp para almadılar çok etkileyiciydi),
    3. Yol tutuşu mükemmel bir araç,
    4. Umduğumdan kaliteli bir işçiliği var,
    5. Otomatik far ve silecekler çok başarılı,
    6. Dizel olmasından kaynaklanan bir hantallığı var ancak yakıt ekonomisi olarak düşünürseniz katlanılabilinir ölçüde,
    7. Yakacağı yakıta güvenenler için zaten sport modu mevcut ki bazan anlık tüketimi %20 lere fırlatıyor anında kapatıyorum,
    8. Şehir içi ve şehir dışı karma %6.0 gösteriyor yol bilgisayarı,

Daha fazlasını ve ayrıntılısını biraz daha kullanınca yazarım,

İYİKİ DE OPEL, İYİKİ DE ASTRA , İYİKİ DE COSMO ALMIŞIM DEDİM

İlk izlenimler böyle

• hayırlsı olsun aracın.kazasız belasız inşallah
  • En sonunda merakımızın cevabını bulduk İlgazi
    Arabandan memnun olmana memnun oıldum
    Umarım yakında ben de bu memnuniyeti paylaşıcam seninle ve iyi ki opel iyi ki astra iyi ki cosmo diyicem...
    Yeniden hayırlı olsun...
  • İlgazı aracın hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mengish

En sonunda merakımızın cevabını bulduk İlgazi
    Arabandan memnun olmana memnun oıldum
    Umarım yakında ben de bu memnuniyeti paylaşıcam seninle ve iyi ki opel iyi ki astra iyi ki cosmo diyicem...
    Yeniden hayırlı olsun...

Nerdesin yaw? Arabayı aldın forumdan kayboldun.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezgene

Türkiye ye gelen lansman opel astralarda orjinal ekran var.Talep olursa fotosunu koyarım...

Fotoğrafını koyarmısın
  • Renkli ekran dediğimiz şuanki araçlarla gelen CD30 ve CD30 MP3 ile beraber gelmiyor.Bunun için araçta CD70 Navi yada DVD90 navi olması gerekiyor.Bu 2 ürünler beraber 7" lik ekranda değişiyor.Bu donanımı ücretli olarka opel servislerinden sipariş verilebilir diye düşünüyorum.Fakat navigasyonların türkiye harita güncellemelerinde sıkıntı çıkabilir.
  • bu konuda almanyada birisi epey bişiler yapmışhttp://mitglied.lycos.de/hardwarekiller03/dvbtH.htm bu adreste detaylı anlatmış.
  • Arkadaslar bende var astra h 2005 renkli ekran+navigasyon vs.

Asagida video veriyorum cok ugrastim bunun icin, ancak navigasyon icin TR haritasi yok, bekliyoruz cikar diye.

Benim sistemde 6.5 inclik Renli Ekran (Dokunmatik "Touch Panel Modifiyeli) + CD70 Navi + INterface + Geri Vites Kamerasi + TV + DVD Player (Opsiyonlu Olarak Carputer) var.

Bunlar sayesinde orjinal yol bilgisayari uzerinden Yerden yukseklik ve anlik konum alabiliyorsunuz. Goruntuler asagida.

Bu projenin son halidir.
    http://www.youtube.com/watch?v=IfmDb8DRGTc

Burada da bilgisayar baglanmis hali var.

http://www.youtube.com/watch?v=ImnfVE7PJiY

Bir kac tanede resim ekleyelim:

Geri vites kamerasi Astra H icin ozel uretimdir.

ASTRA HB Cosmo Renkli ekranı olan var mı?

Renkli Ekranin Goruntusu

ASTRA HB Cosmo Renkli ekranı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 1 Kasım 2009; 20:24:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.