Şimdi Ara

Çok Acil Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçem 400-500 arası.Sony Cyber-shot DSC-W530,Fujifilm FinePix S2950,Casio Exilim EX-Z3000,Panasonic Lumix DMC-FS16 arasında seçim yapamadım.
    Benim için önemli olan özelliklerden biri de makro çekim modu.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ediyorum.

• Bende Aynı Soruyu Sormak istiyorum :D Özellikle Fujifilm FinePix S2950 için, Arkadaşımını S9600'ü var, hiç sevmiyor, hiçbirşey yapamıyor. Sakın Alma diyor ama onun becerisinden süpheliyim, ne gece çekimi nede macro çekimi yapamıyorum diyor. Bu fuji film bu kadar mı kötü yaa, forumda bilen biri yok mu bize yardım etsin ? Bende Hem gece çekimi hemde Macrosu iyi olsun diyorum ama neyse umarım biri hızlı bir cevap verir de bizde kurtuluruz.
  • S2950 son derece vasat bir makinedir.

---

Alternatifleriniz arasında çok uçurum farklar olmasada ben Sony W530'u tavsiye ederim.
  • Bu yeni seri S ile başlayan makinelerden hiç birini beğenemedim. Bu sınıfta ne kadar Fujici olsam da, bu makineler iyi değil.
  • Nekadar ilginç, o paraya en iyi makine falan filan, diyorlar. Hele review siteleri coşturmuş, ben sizlere daha çok güveniyorum. Kullanandan daha iyi bilen olamaz bence, tavsiyeler için teşekkür ederim. Başka tavsiyeleri olan varmı, macro ve gece çekimi için. DSLR haricinde?
  • S6500FD verelim. Temizinden ikinci el :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

S6500FD verelim. Temizinden ikinci el :)

En iyi önerilerden biri budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Fotoğraf makinesi tavsiyesi yardim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre2blue

Nekadar ilginç, o paraya en iyi makine falan filan, diyorlar. Hele review siteleri coşturmuş, ben sizlere daha çok güveniyorum. Kullanandan daha iyi bilen olamaz bence, tavsiyeler için teşekkür ederim. Başka tavsiyeleri olan varmı, macro ve gece çekimi için. DSLR haricinde?

İşin gerçeği şu bence. Makineler paraları kadar iyi değil. Ödenen para fazla ve beklentide para ile doğru orantılı olduğu için herkes daha fazlasını bekliyor makinelerden. O nedenle ben çevremdekilere hep eski makineleri öneriyorum.
    Örneğin ben bu işe 600 tl ayırıyorsam, gidip dslr-like sıfır bir makine almam.
    Araştırırım ve ikinci el kit lensli DSLR alırım. macrosu yeterli olmaz, çok uzakları zumlayamam ama en azından lensimin yettiği ölçüde kaliteli fotoğraflar çekerim.

• quote:

bu sınıfta en iyi makine budur. Al bunu sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Bir de görüntü sabitleme sistemi olsa tadından yenmeyecek ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Bir de görüntü sabitleme sistemi olsa tadından yenmeyecek ama..

En iyi DSLR-like Fuji S6500fd IS olacak zaten.
    Ama yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdmrd

Sayın Ustatlar,
    Bütçem 400-500 arası.Sony Cyber-shot DSC-W530,Fujifilm FinePix S2950,Casio Exilim EX-Z3000,Panasonic Lumix DMC-FS16 arasında seçim yapamadım.
    Benim için önemli olan özelliklerden biri de makro çekim modu.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ediyorum.

Şu anda çok büyük indirimde olan Canon IXUS 300 HS Dijital Fotoğraf Makinası var. 840 Tl'den 426 Tl'ye düşmüş. Ben ve bu forumdan bir kaç arkadaş aldık. Ben kendi adıma çok çok çok memnunum, madem tavsiye istemişsiniz söylemeden geçmeyeyim diyim (:

Bakınız burdada başka bir arkadaşım ürünün ucuzluğundan bahsetmiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52555435/mpage_1/f_/key_IXUS%2C300//tm.htm#52907544

Buda ürünü temin edebilceğiniz en ucuz yer;

http://www.webdensiparis.com/urun/canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinasi_961241.aspx?CatID=6616

Birde bimexte ucuz olduğunu söylüyorlar, orayada bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar canon powershot sx130 a karar verdim...ancak merak ettiğim hafıza kartı olarak en fazla kaç gb destekliyor.8gb destekliyormuş ama daha fazlası varmı acaba?
    Birde kartta class 2,4,6,10 farkedermi.Birde sdxc kart destekliyormuş ama bu kart herhalde satılımıyor türkiyede..Yardımlarınızı bekliyorum.İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdmrd -- 23 Eylül 2011; 13:12:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.