Şimdi Ara

ÇOK ACİL!! HP PAVİLİON DV5298ea !! İLGİLİNİRSENİZ SEVİNİRİM ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar .. geçenlerde arkadaşın usb belleğini benim bilgisayara taktıntan sonra bilgisayarım avirüz girdi ve artık bilgisayarımı kitlemeye başladı .. Daha önceleri virüz programı kullanmıyordum daha sonra bu virüs girince avastı kurdum ve virüsleri temizleme çalıştım biraz başarılı oldum sanırım bilgisayar artık kitlenmiyordu .. Fakat internete girdikten sonra avast kendini güncellemeyi bitirdikten sonra bilgisyar bu sefer iyice kfayı yedi ve busefer bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor .. Avast güvenlik moddan kaldırdıktan sonra bu seferde bilgisyarda yazı yazarken bile bilgisyar kitleniyor hale geldi .. . Hp nin recovery bölümü için F11 ile girdiğim zaman ise bir hatayla karşılaşıyorum bir dosyanın load lanamadığını diyor bu seferde ricovery bölümü çalışmıyor sanırım virüs bilgisyardaki ilgili dosyayı silmiş.. bu yüzden recovery de çalışmıyor ben daha önce ricovery bölümü ile disk oluşturduğum için bilgisyardan bir daha recovery cd si oluşturamıyorum ve oluşturduğum recovery cd lerini şu an bulamıyorum ...

Ben kendim bir win xp kuraytım dedim sabit disk sata olduğu için disket istiyor tabi buda problem oluşturuyor.. Sata yı ide ye çevirebilrim ama bunu istemiyorum .. Benim diğer fikrim benim bilgisyarın bir alt modeli olan bilgisyar daki ricovery cd leriini kullanarak yeniden bilgisyarı kurmak ve daha sonra olursa tekrar benöm recovery bölümüne girip bilgisyarı tekrar formatlayıp benm bilgisyardaki recovery bölümüne göre tekrar yüklemek istiyorum sorum SİZCE BU MÜMKÜN MÜ YANİ BENM BİLGİSYARIN ALT MODELİNDEKİ RECOVERY YAPABİLME İMKANIM VARMI ? ALT MODELDİK BİLGİSYAR HER TÜRLÜ ÖZELLİKLER AYNI SADECE ALT MODEL CORE DUA 1.83 VE RAM 1 GB BENM Kİ İSE CORE DUO2.0 RAM 2GB ...Tavsiyelerinz nelerdir neler yapmalıyım ?

BU ARADA BİLGİSAYARIMA GİREN VİRÜS BİTTORENT BELKİ BİRÇOK KİŞİ BU PROGRAMIN ÇOK ÖNEMLİ VE İŞE YARADIĞINI DİYEBİLİR.B U DOĞRU AMA BU İSİMLE Bİ VİRÜZ PROGRAMI ÇOK YAYGIN VE CİDDİ PROBLEMLER OLUŞTURUYOR...

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ..

• burda da benim bilgisyar ile bir alt modelin özellikleri arkadaşlar var isteyenler karşılaştırabilr :

re 293ea :dv5298ea :http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3204916&lang=tr#

re 292ea :dv5287ea :http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=tr&dlc=tr&product=3204913#

teşekkürler....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.