ipod nano 4g sahibiyim. prize takılan şarj cihazıyla şarj etmeye çalışıodum uzun süredir. ama baktım şarj olmuo ama adaptör çalışıo. sonra farkettim ki bağlantı yerindeki o ufak iletkenlerden biri kopmuş, biri de yamulmuş, yamuk olanı düzelttim ama hala biri eksik ve bu yüzden ipodumu çalıştıramıyorum şarjı bittiği için. garantisi yok yurtdışından getirtmiştim. tamir edilme imkanı var mı? ne kadara malolur bana. istanbulda veya ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
eğer 1 yılı geçmemişse garantisi vardır
valla arkadaş 1 yılı geçmemişse garantiye vericeksin en iyi çözüm yolu bu. (uluslar arası garanti sözleşmesine göre) ama diyosan ki geçti garanti aldı karantı iyi bi el becerin varsa sök kırık olan yere bişeyler uydur. (bu tür şeyler insana imkansız gelebilir fakat 3.2 Ghz işlemcimin takarken ortadan bi iğnesini kırdım ve gayet başarılı bir şekilde bakır telden kaplamalı bir iğne uydurdum ve sana bu işlemci ile çalışan bilgisayardan cevap yazıyorum:::) ozaman hem ustalığını göztermiş olursun hem de işini görmüş olursun.