Şimdi Ara

Çok Acil:Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık almayı düşünüyorum ve bir kaç model arasında kararsız kaldım.
    Önce kablosuz bir kulaklık diye başladı Sennheiser Rs 130 almayı düşünüyordum fakat sonra kablosuz kulaklıklarının performanslarının iyi olmadığını öğrendim ve kablolu modeller arasında araştırma yapmaya başladım.
    Ben bu kulaklığı evde bilgisayarda kullanacağım ses kalitesi önemli dolayısıyla müzik dinlerken temiz bir ses almak istiyorum dehşet bass vurmasına gerek yok ama dediğim gibi temiz ses vermeli film izlerken ve oyun oynarken de aynı şekilde bir etki olması lazım ancak özellikle oyun için almadığımı belirtmek isterim.mikrofonlu olup olmaması farketmez.
    arasında kaldığım modeller;
    razer megalodon 7.1
    logitech g35
    sennheiser pc350
    sennheiser hd555
    razer carcharias

megaladon ve g35 in usb den baglanmasi ayrica ses kartı olması internette bir cok review da iyi bir durum olmaması seklinde bahsedilmis.ses 2 kanal cikip 7 kanala simule ediliyor ve beklenen bir surround etkisi yaratmiyor denilmiştir bu konu hakkında bir fikri olan varsa ve paylaşırsa şimdiden çok teşekkür ederim.
    Bir an önce sipariş vermem lazım dolayısıyla konunun aciliyeti burdan kaynaklanıyor.

• Yazdığınız listedeki sennheiser dışındakileri silebilirsiniz.
    verdiğiniz üç marka içinde kulaklık olarak sadece bu marka kalitelidir.
  • peki sennheiser hangi model sizin kullandiginiz birsey var mi ?
  • 5 yıldır sennheiser pc150 kullanıyorum, bundan sonraki seçimimde gene sennheiser olur kulaklıkta,
    kalitesi belli bi marka zaten, şu an bu model olmasada pc151 , pc161 arasında seçim yapabilirsin, tabiki pc350 kat kat üstün bir model.

birde usb'li modellere güvenmiyorum açıkçası, sesi ses kartından almak bana göre daha güvenilir. g35 tercihim dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukkilic -- 7 Aralık 2009; 23:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system f

peki sennheiser hangi model sizin kullandiginiz birsey var mi ?

pc 161 iki adet vardı biri yazlıktaydı evden birileri aldı yani artık o yok, tek kaldı. f/p olarak fena değildir.
    senin verdiğin link biraz irice ağır olabilir. Bu ise uzun süreli kullanımda sorun yaratır.

Tavsiyem mediamarkt gibi denemek üzere kulaklıklar olan mağazalarda denemeniz ondan sonra almanız. Çünki beklentiler kişiseldir.
  • benim fikrime göre normalde kablosuz kulaklıklar performans açısından kablolular kadar iyi olmasa da rs 130 ses kalitesi olarak çok iyi bir kulaklık ve ayrıca surround desteği de mevcut ama şöyle bir durum var kablolu kulaklıklarla ses kalitesi aynı olan bir kablosuz kulaklık arasında büyük bir fiyat farkı oluyor yani amaç özgür olmaksa ve para sorunu yoksa rs 130 iyidir ama fiyat da önemliyse bence hd 555 daha kullanışlı olur.
  • fiyat konusunda esnek olunabilir sennheiser rs130 kullandiysaniz biraz daha aciklama yapabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.