Şimdi Ara

COK ACIL LUTFEN MUKEMMEL FORUM MUKEMMELLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim elimde exper w258hu modeli. Bir laptop var kendileri cok eskidir. Sorunum su benim bataryam olu ve laptop sarj soketinde problem var Ve sarjda temassizliga ragmen laptopu koydugumda bilgisayar kendi kendie acilmaya calisiyor ama batarya olu oldugu icin bi anda kapaniyor ben bunu yazarken bi 5 kere daha ayni islemi yapti sizce sonuc bataryanin kendi kendine zorlamasindan mi kaynakli yoksa guc problemenin baska bir cozumu mu var.?? Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc-Toplayıcı -- 8 Ağustos 2018; 23:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı o bataryayla kullanmamanızı öneririm. Çünkü, ömrü bitmiş bataryalar sisteme zarar verebilir. O batarya yerine kalitesiz batarya da kullanmayın.

Bilgisayarınızı bataryasız çalıştırmayı deneyin. Çalışmazsa şarj soketinde gerçekten sorun vardır. Bunun için güvenilir bir teknik serviste tamir ettirmelisiniz.
  • Bataryasizda calisir sistem ama sarj girisinde temassizlik var bundan kaybakli bilgisayar acilirekn kapaniyor bu islemi bataryayla yapmaya calisirsam bu seferde bilgisayar durup dururken acilip kapaniyor.

• Düzgün bir tamirci birkaç saat içinde tamir edip verir. Herhalde 150-200 falan alır. Bence satıp yenisini alın o kadar ölmüş cihazla uğraşmayın.
  • Bu durumda ne alınabilir ki dostum dolar olmuş 6.5 maddi konuda yardım edecekler varda bu durumda almaktansa almamayı tercih ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.