Şimdi Ara

COK ACİL LÜTFEN YARDIM 3,5 CM LİK YAY!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ARACIM PEUGEOT 206 ONLERE YAY ALCAM KULLANILMIS APEX YAYLARIN FİYATI NASIL PİYASASINI HİÇ BİLMİORUMDA KAZIK YEMİYELİM ACİL YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhis -- 2 Aralık 2007; 23:34:30 >

• önlere yay alıp arkaları napıcaksın?öksüz muamelesi görüyo sanki arka amortisörler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

önlere yay alıp arkaları napıcaksın?öksüz muamelesi görüyo sanki arka amortisörler...

Drag arabası yapcak galiba. Hani arkalar biraz daha yüksek oluyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

önlere yay alıp arkaları napıcaksın?öksüz muamelesi görüyo sanki arka amortisörler...

Drag arabası yapcak galiba. Hani arkalar biraz daha yüksek oluyor ya.

arkadaşlar arabam peugeot 206 dedimya :D:D:D:D:D arkalarda yay yok torsyonlu bişi almadan ayarla inicek yani brodway lerdede oleya biliosanız

• BENCE 4 ÜNE BİRDEN AL ARKDAŞIMAYRICA YAYIN 2.ELİNE DE BAKMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: toksin

BENCE 4 ÜNE BİRDEN AL ARKDAŞIMAYRICA YAYIN 2.ELİNE DE BAKMA

Konu araçta arkada torsiyon çubuğu var, dolayısıyla 4 tane yay alırsa arkadaşın elinde iki tane kuru çiçek falan konabilecek yay kalır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

quote:

Konu araçta arkada torsiyon çubuğu var, dolayısıyla 4 tane yay alırsa arkadaşın elinde iki tane kuru çiçek falan konabilecek yay kalır...

ewet onu okkudum ama anlayamadımtorsiyon çubuğu nedir bilmiyorum açıkcası ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

arkadasım arkalarda yay yok senın anlıcagın

• tonsiyon çubugu dedikleri arkada birbirinden bagımsız yaylar yok dingil gibi bişe war o galiba?
  • nese şimdi yay hakkında bilgi sahibi olan yokmu
  • quote:

quote:

quote:

Her tekerlekte birer helezon yay yerine, arkada bir adet burulma çubuğu bulunuyor. Arka tekerleklerin aşağı ya da yukarı hareketi bu çubuğu burulmaya zorladığı için helezon yay ile aynı işlevi görüyor...

• konu dagıldı ben cvp ımı alamadım ya :(
  • açıkcası arkdaşım ben kendi arabam için 4 tanesinin 300 ytl civarına sıfır olarak almıştım.
    seninkisi de çıkma olup sadece ikisini alacağın düşünülürse en fazla 150 ytl gibi bir fiyat olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.