Şimdi Ara

Çok Acil Lütfen Yardım Siparişi Veriyorum 12-14 ve 20 CM kasa fanı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar kasam için 12-14 cm fan önerisi istiyorum.

Benim için en önemli durum hava akımı ve performansı çok yüksek olsun.Fiyat önemli değil.Kasamın içinin buz gibi olmasını istiyorum.

Led 2.ci planda ama hem performansı iyi hem led olursa güzel olabilir.Ama ilk önceliğim dediğim gibi hava akımı ve performansı iyi olmalı.Şundan düşünüyorum ama ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-fn063/productDetails.aspx?productId=bd101353&categoryId=1125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 25 Haziran 2012; 16:58:00 >

• http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-shark-serisi-14cm-kirmizi-ledli-sessiz-kasa-fani-ae-cfsh140r/productDetails.aspx?productId=bd300053&categoryId=1125

Ama öyle ahım şahım bir fark beklemeyin.Amaç zaten kasadan sıcak havanın tahliye edilip ortam sıcaklıgına indirgenmeye çalışılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 25 Haziran 2012; 11:03:51 >
  • akasa viper derim ve tek geçerim memnun kalırsın buna emin ol
  • Arkadaşlar siparişi birazdan vericeğim kasam Aerocool Xpredator.

Şimdi şöyle söyleyim kasamın ön yüzeyinde kendi 23cm fanı var ona dokunmayacağım , üst kısmındaki 23 cm fanı h100 ün radyatorunu taktığım için çıkardım radyator var.

Arkaya 12-14 cm fan
    Alta 12-14 cm fan
    Yan cam kısmına 4 adet 12-14 cm fan ve ya 1 adet 18-20 cm fan takabilirim.

Arkaya akasa viper'e karar verdim.

Ancak yana bir türlü karar veremedim.Mesela akasa viper yada aerocool shark alsam ortalama 100 cfm yapıyor bu fanlar 4 adet taksam herhalde 400 cfm vermez dimi?Bu kafamı karıştırdı , ama 1 tane 20 cm alırsam aerocool 76 cfm lik buldum güzel hem 32 tl gayet uygun.4 tane alırsam her biri 30 TL den 120 TL tutucak , sizce hangisi mantıklı?Mantıken 400 cfm olurmu 4 adet 100 cfm lik fanla yoksa çokmu saçma bir şey oluyor bu söylediğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 25 Haziran 2012; 17:01:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.