Bildirim
!çok acil NİKON p2 web cam olarak kullanılırmı? !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
http://www.hepsiburada.com/ttec-plus-w109-webcam/productDetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd850758
Hayırlı olsun
-
bu ne şimdi ya.
kullanılamıyorsa söylersiniz,hadi plutosdaddy'yi anladık,kullanılamıyo demek istemiş ve webcam önermiş...
bu oxygen arkadaşım neye gülüyo ya!!
Soranda hata...
ne demiş oğluna durmadan "sen adam olmazsın " diyen baba,oğlunun bir gün jandarma olupta babasını askerler vasıtasıyla ayağına getirince, oğluna "ben sana jandarma olamazsın demedimki,adam olamazsın dedim" demiş ya bizimkisi de o hesap....
(olmuş 122 yada 7333 ama ÜSTAD olunamamış)
-
quote:
Orjinalden alıntı: blckbrd5
bu ne şimdi ya.
kullanılamıyorsa söylersiniz,hadi plutosdaddy'yi anladık,kullanılamıyo demek istemiş ve webcam önermiş...
bu oxygen arkadaşım neye gülüyo ya!!
Soranda hata...
ne demiş oğluna durmadan "sen adam olmazsın " diyen baba,oğlunun bir gün jandarma olupta babasını askerler vasıtasıyla ayağına getirince, oğluna "ben sana jandarma olamazsın demedimki,adam olamazsın dedim" demiş ya bizimkisi de o hesap....
(olmuş 122 yada 7333 ama ÜSTAD olunamamış)
Bu bölümde fotoğraf makinasını webcam olarak kullanmak demek biçok kişiye göre makinaya eziyet etmekle eş anlamlıdır.
Bence sen konuyu yanlış yere açmışsın.
15-20 YTL'ye işgören webcamlar var, benim bildiğim Çin malı dandik markalar hariç (Orite gibi -benim vardı) fotoğraf makinalarına böyle bir özellik konmuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X