Şimdi Ara

Çok acil ses kartı önerisi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün vatan da bir kaç haftadır beklediğim geleneksel %25 indirim günü ve bende edifier s550 mi alacağım. Ama doğru ses kartında hala kalamadım... Bir türlü karar veremiyorum. Çokda tecrübem yok ses işinde, bunun için yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarımı led tv ye bağlı kullanıyorum daima. Yağtığım şeyler her zaman rutindir. Diablo 3 oynarım, film izlerim ve internette gezinirken müzik dinlerim. Şöyle bir sıkıntı var oyun oynarken kulaklık (g930 kullanıyorum) kullanmadığım zaman, kulaklıktan aldığım keyfi yaşamak istiyorum. G930'dan çok memnunum açıkcası ağırlığı dışında... Sesi çok açmadığınız takdirde hiç bir bozulma olmuyor seste ve hissediyorsunuz herşeyi kulaklık olduğu için. Şimdi pek bir bütçem olmadığı için 1000tl max bütçem var hoparlör+ses kartı için. Bir arkadaşım var akşamdan beri ulaşamadım ses işinde uzman o bana bu tarz şeylerle uğraşmamamı avr sistemmiş yok bilmemneymiş garip garip şeylerden bahsediyordu fakat öyle çok pahalı oluyor. Sadede gelelim, kesinlikle ve kesinlikle z5500 almam (2 kez elimde kaldı 0 ürün) uyduları bozuldu servise gitti, dış malzeme plastik leş gibi. Kimileri sevsede bir tek bassını hissettim başkada bir numarası yok. Bluray film izlerken yada Diablo 3 oynarken çok kaliteli bir ses hissetmek istiyorum 1000tl ye elde edilecek ve mağazada s550 sesini duyunca çok beğendim fakat ses kartında çok muallakta kaldım. Önerilerinizi bekliyorum özellikle belirteyim hoparlörü s550 alacağım o konuda tavsiye istemiyorum :)

• Bump. Kimse yokmu yahu...
  • hiç kimse yokmu yahu?
  • Merhaba
    ses kartı olarak creativ titanyum alabilirsiniz
    film oyun müzikte gayet yeterli vin7 uyumu da var.
    bunun hd olanı da var ama bence gereksiz
    ben da5000pro ile titanyumu kullanıyorum,
    bana göre çok çok iyi yani tavsiye ederim...
  • Teşekkür ederim. HD olanı düşünüyorum açıkcası fakat f/p gereksizmidir acaba. Fuzuli yere para vermiyeyim titanium ile arasında gözle görülür fark yoksa... Yani ince detay ne farkı var? Bu çok önemli. HD soyle guzel boyle guzel derseniz alayım bi kere yıllarca kullanacağım nasıl olsa, parasına değsin. Ama Titanium olursa seçenek kasamı değiştirip coloormaster cosmos 2 alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın haklı, bu bütçeye AVR sistem al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    SES KARTI TAVSİYESİ..?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun ağırlıklı bir kart alınacaksa bu Titanium olmamalıdır. Recon 3D daha mantıklıdır,daha verimlidir. HD stereo pre-hifi sistemler için geliştirilmiş teknoloji içerir, pek bekleneni vemeye dahası duyamayabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19tumen

Oyun ağırlıklı bir kart alınacaksa bu Titanium olmamalıdır. Recon 3D daha mantıklıdır,daha verimlidir. HD stereo pre-hifi sistemler için geliştirilmiş teknoloji içerir, pek bekleneni vemeye dahası duyamayabilirsin :)

Bence titanyum oyunda da film ve müzikte de gayet yeterli
    creativin daha üst modellerine o paralar verilmez, çok üst düzey ses sistemi ile
    kullanılmadıkça fark anlaşılmaz
  • SoundBlaster zaten oyun için tasarlanmış bir kart teknolojisidir. Eax bu yüzden var zaten, bahsettiğim "daha verimli bir ses almaksa,ve w7 ile kullanılacaksa recon 3d bu işte daha başarılıdır." Titanium değil,Audigy bile oyunlarda "Oooo" dedirten bir sesi varken bu farkın anlaşılması için bir fikir vermeye çalıştım.

Ama bir şey doğru: 200-300 Tl ye kadar ses sistemlerin de bu farklar pek anlaşılmaz ya da anlaşılır da oda akustiği,yerleşim yeri vs nedenlerden dolayı farkına varamazsınız.
  • Arkadaslar 2 gun once alsm recon 3d fatality pro yu.oyun ve muzikte gercktn cok guzel.filmden pek bi fark goremedm ama genel itibariyle bnce parasini hakeden bi urun ki daha sesi yarilama firsatim olmadi.megaworks thx 550 ile kullaniyorm.daha oncki kartm en basit olan 7.1 creative di.digeri de sncta on boarddan farkliydi ama bu kart baska bise.x-fi lerdn hic birini kullanmadm o yuzden onlardan ii olup olmadigi konusunda bsy soyleyemem ama surround ve crystal voice sesi baya farkettiriyor kalite olarak da dinlerken zevk aldrmaya dayali olarakda.filmdeki farklari yazmak isterdm ama bnce onceki kartma ora la %10 fark anca vardir filmde.daha cok oyun ve muzikte fark hissettim bi foto gostreyim.sksk oldu biraz ekran kartiyla ama yer yktu baska.ekran karti diger soketi kapatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aryel -- 14 Ağustos 2012; 17:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aryel -- 14 Ağustos 2012; 17:41:44 >
  • Daha önce value ya da live kullanmakta iseniz, aradaki fark daha belirgin olması gerekir, optimize edin ayarları ya da format atmadan taktıysanız yeni kartınızı, driver çakışması sorunu yaşamış olabilirsiniz... Bu gibi yeni kart takma durumlarında format atılması gerekmektedir. Nede olsa uninstall yapıldığında .dll dosyalarını tamamı ile kaldırmıyor Windows buda bazen soruna sebep olmaktadır.
  • zaten ilk işim format atmak oldu ki driver fln hepsini doğru yükledim güncelini yükledim. film konusunda yazdığım yazıdan sonra tekrar bi kaç filmde deneme yaptımda dolby dışında berraklık namına öyle kayda değer bir fark duyamadım açıkcası.oyun ve müzik te uçurum olduğu kesin de filmde iyi gibi geldi sadece bana.bu işlemci olayını tam anlamış değilim henüz ve sinyal gürültü oranı da x-fi lere nazaran düşükmüş ama ben diğerlerini kullanmadığımdan fark varmı yokmu bilemiycem.birde sesde bir artış var belirgin şekilde.henüz yarılayabildim desem belki yalan olur daha azdır ama oda içinde berraklık oda dışında sarsıntı söz konusu.evin banyosu fln acayip sallanıyo sanırım dolby nin etkisi.çokda tecrübeli değilim ama bunlar ilk izlenimlerim yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.