Şimdi Ara

Çok ACil ! Telefonun iç Camı Çatladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servise gittiğinde olayı iki farklı şekilde anlatabilirsin.
    Birincisi; doğruyu söyleyip, çok alçaktan düşürdüğüm halde ekran kırıldı; bu alet neden bu kadar dayanıksız üretilmiş diyebilirsin.
    İkincisi ise; arkadaşların söylediği şekilde anlatabilirsin. Bu durumda önemli olan konu ise soğuk bir ortamda ekran durup dururken kırılır mı? Bu hususu teknik olarak araştırmak lazım önce. Belki de üretim hatası vardır. Soğuğa karşı yeterli derecede dayanıklı üretilmemiştir. Bunları araştırmak lazım.

Benim tahminime göre nasıl anlatırsan anlat servis garanti kapsamına almayacaktır ürünü. Elinde çok sağlam örnekler ve veriler olmazsa tüketici mahkemesinden de olumlu sonuç çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Şubat 2010; 20:34:45 >
  • hakkaten klavuzda FCC standartlarinin (boyut, agirlik filan...) yazildigi yerde telefonun hangi sicaklik degerleri arasinda kalmasi gerektigi yazio olmali.

telefon cebimdeydi belkide sikismis olabilir derse kuratarbilir rahatlikla, dusurdum demesine gerek yok;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Servise gittiğinde olayı iki farklı şekilde anlatabilirsin.
    Birincisi; doğruyu söyleyip, çok alçaktan düşürdüğüm halde ekran kırıldı; bu alet neden bu kadar dayanıksız üretilmiş diyebilirsin.
    İkincisi ise; arkadaşların söylediği şekilde anlatabilirsin. Bu durumda önemli olan konu ise soğuk bir ortamda ekran durup dururken kırılır mı? Bu hususu teknik olarak araştırmak lazım önce. Belki de üretim hatası vardır. Soğuğa karşı yeterli derecede dayanıklı üretilmemiştir. Bunları araştırmak lazım.

metin* adlı arkadaşı o yüzden bekliyorum zaten tam olarak bunu sorucak hocam. ama soğuktan evlerin camlarının çatladığını biliyorum. Doğruyu söylemeyi yeğliyorum aslında, ama teknik servistekiler düşürmüş kelimesini duyunca kullanıcı hatası diyip geri yollayacaklarını düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: symbuzzer

hakkaten klavuzda FCC standartlarinin (boyut, agirlik filan...) yazildigi yerde telefonun hangi sicaklik degerleri arasinda kalmasi gerektigi yazio olmali.

telefon cebimdeydi belkide sikismis olabilir derse kuratarbilir rahatlikla, dusurdum demesine gerek yok;)

Bu nerde yazar hocam ? Kullanım kılavuzunu gözden geçiriyyorum şu an
  • ben ericsson p990i kullaniorum. klavuzun en arkalarinda 1 yerde yazio olmali.
  • Telefonu servise götür..
  • Garanti şartları

9- Bu garanti aşağıda yazılan durumlarda geçersiz olur.

a-)Arızann doğrudan malzeme hatası, kalitesiz tasarım yada işçilik nedeniyle meydana gelmemesi durumunda ürünün tüketici tarafından kullanma kılavuzu ve el kitaplerında yazılı talimatlara aykırı olarak yanlış ve kötü kullanılması,ihmal,hatalı taşınması,neme ve ıslaklığa,aşırı sıcak ve soğuk çevre şartlarına maru bırakılması veyaz bu şartların ani değişikliklerine,çürümeye,oksitlenmeye ürünün firmamızca yetki verilmeyen kişiler tarafından açılması,malzemedeki tasarımdaki ve işçilikteki hatalar hariç olmak üzere..

denmiş.. Belli bi sıcaklık verilmemiş.Ama hatalı taşınması denmiş. Cepte taşınması ne kadar hatalı taşınmaya girer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanozboz -- 1 Şubat 2010; 20:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Telefonu servise götür..

Mesajınız için teşekkürler. Zaten yapıcam.Fikir alıyorum herkesten
  • cebe konmayan 1 cep telefonu cok istisnadir. sicakligin yazmamasi ii olmus. is hakem heyetinde lehinize sonuclanacaktir. yalniz inandiriciliginizi koruyun tutarli olun, bu tutarlilik yuzunuze we konusmalarinizdada bulunsun. ama en onemlisi olabildigince ornek toplayin 5800in soguga karsi olan zaaflarini. telefonun dusmus olduu anladiim kadariyla belli olmuo. telefonun dusmedigine inandirabilirseniz ki uzerinde darbe izi olmamasi cok ii 1 durum karar lehinize cikacaktir. butun bunlari dedigim gibi yaparsaniz buyuk ihtimalle onarim degil degisim karari cikar. sonrada (iste en sewdiim bolum) o belgeyi rulo haline getirip problemi serwis kapsamina almayan serwis yetkilisine uzatirsiniz ;l
  • Teşekkürler hocam yarın size gelişmeleri aktarırım
  • Konuyu yeni gördüm. Benim de geçen hafta başıma geldi. Telefonu düşürdüm. Çatlak olmadı ama senin ekranın aşağısına olan acayiplik (görüntü bozukluğu) benim ekranın tamamını kapladı. Nokiashopa götürdüm. Servise gitmeden ekranını değiştirdiler garanti kapsamında. Geç oldu ama haberin olsun en azından.
  • demistim ben:)
  • telefon içten çatlak garanti karşılarmı Çok ACil ! Telefonun iç Camı Çatladı.
  • bydurakula B kullanıcısına yanıt
    6 yıllık konuyu bulup yazabildiğiniz için tebrik ederim
    Hayır, garantinin karşılaması için en ufak mümkünat yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    tarihe bak gel 2016 iç cam çatlak garantiye girmesse 425 tl geçircekler garantiye girmesini isterim alalı 4 ay oldu
  • bu telefonu hala kullanan var mı yahu :) 6 sene olmuş ben konuyu açalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

bu telefonu hala kullanan var mı yahu :) 6 sene olmuş ben konuyu açalı :)

Telefon ne oldu onu söyle sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spooker42 kullanıcısına yanıt
    iç ekran kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

bu telefonu hala kullanan var mı yahu :) 6 sene olmuş ben konuyu açalı :)

Telefon ne oldu onu söyle sen

yaptırmıştım da inan nasıl yaptırdığımı hatırlamıyorum :D
  • Ben hala 6230 kullanıyorum. Bence akıllı telefonun yanında tuşlu da lazım hangisinin ne zaman ihtiyac olacağı belli olmuyor.6230 la youtube dan video izlemek şarkı indirmek oyun oynamak stereo kulaklık sesle komut,foto düzenleme ,çoğu akıllı telefona göre iyi hoparloru ,değiştirilebilen kabı(orjinal yok malesef) canımı sıkan olduğu zaman fırlata bilme imkanı, vga kamerası gibi özellikleri tasarımı çok hoşuma gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.