Şimdi Ara

çok acil,w32/pate.b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar çok acil

W32/Pate.b

pate.dam

win32.parite.b (1. nin uzun hali galiba)

adlı virüslerin removal ı lazım.

daha önce karşılaşan ve aşan varsa lütfen yazsın.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e123728 -- 9 Haziran 2006; 23:10:23 >

• kaspersky yükle onla silersin
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\PINF ==>> burdaki dosyayi sil
  • kardeş teşekkürler ama şimdi şöle bi durum var önce izah ediyim
    kaysbersky kur o siler diyorsun onu tam anlamıyla denemedim. mc afee var o bazılarını temizledi ama bazılarını temizleyemiyor.Buluyor ama ben silemiyorum çünkü bulaştığı dosyalar hayati mecburen temizlemek zorundayım.mc affee kurulu olduğu için kaysbersky ile çakışıyo.
    illa kaysbersky diyosan mcaffee yi kaldırıp onu kurayım ve deniyeyim ama kesin sonuç verir mi.
    zaman çok önemli.

yazdığın 2. seçeneğin regedit ise baktım ama belirttiğin adreste PINF diye bişi yok,
    doğru yazdığından emin misin yoksa ben mi bulamadım ama 2 kere kontrol ettim.yok öle bi dosya.olduğunu farzetsem de şu soru aklıma geliyor sistem çökerse çok ama çok kötü olur benim için.çünkü ana bilgisayar ondan sonra çık işin içenden :)

teşekkürler yüzbaşım, sizin ve diğer arkadaşların tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e123728 -- 9 Haziran 2006; 23:11:36 >

• www.avg.com da virus removal oradan bedava indir ve kur 10 dk içinde hepsi silinir
  • NOD32 paritenin hakkından gelebiliyo sorunsuz kendim denedim
    güvenli modda tarattır yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.