Şimdi Ara

cok aciL yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$Lar, Ben ßiLgisyarima format aticam fakat, cod4 oynadiğim icin, LeveLimin gitmesini istemiyorum. 55 LeweLim, maLum tekrardan kasmak baya ßir zamanımı aLır.. ßunun icin ßir arastirma yaptim, cod4'ün icindeki profiLe dosyasini farkLı bir aLana koy dediLer.. ßuraya kadar tamam.. Fakat, formattan sonra, oyunu kurarken, leveLinin uyguLanmasi icin, önceden kuLLandiğin seriaL'i key'i kuLLanmak gerek dediLer.. Fakat ben key'i hatirLamiyorum.. Suan haLa format atmadim, Acaba oyunu kurarken kuLLandıgım key'i, buLmam mumkunmudur ? Yardımcı OLursaniz gercekten minnettar kaLırım.. Ki suphem yok, yardımcı Olanda oLmayanda, bisiLer söyLicekdir (: tesekkur ederim..

• regeditten gidiliyordu onun yolunu hatırlamıyorum ama şu yöntem de işe yarar: oyunda multiplayer options -> verify cd key kısmına gir, orada yazar cd keyin.
  • Kardeşim şimdi Call of Duty 4 Multiplayer'i açıyorsun." Options " bölümüne basıyorsun.Ondan sonra solda " Multiplayer Options " var, ona bas.Karşına yeni bir ekran gelecek." Enter Key Code " ye basıyorsun.İşte karşında CD Key'in.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.