Şimdi Ara

çok acil yardım (307-focus-almera) hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • focus dan daha memnun kalırsın
  • 307 ler benim çok hoşuma gidiyor özellikle donanım yönünden esp de vardı yanlış hatırlamıyorsam ben 307 alırdım
  • benim tercihim bu 3 arabadan focus olurdu bir seçenekte astra cd yada elegance düşünebilirsin.
  • Nissan derdim ama focus diycem çünkü hiçkimse dememiş güvenlik bakımıdan diyorum yani almera'yı
  • 307
  • Km düşük olanı tercih et, yaklaşık aynı ise Peugeot derim..
  • Focus derim
  • focus forever hatta alabiliyorsanız focus II alın ghia olmaz trend olur ama II daha iyi
  • Ford Focus derim
  • 307 yi kafadan ele.diğer ikisi arasından yap tercihini
  • pejo 307 çok başını ağrıtır sürekli problem çıkartan bir araç serviste uğraşır durursun
    almera nın piyasası yok satsan satılmaz kullanmadım nedir ne değildir bilmiyorum
    focus sağlam arabadır bir kere alırsın sorun çıkartmaz kafan rahat olur.
  • 2001 2004 arada çok sene var ve fiyatlar çok değişken(focustan bahsediyorum)
    2001 modelleri 16-18 arası bulunur.2004 ise ben 2 ay önce 22.000 ytlye sattım 21-23.000 arasıdır.
    sizin bütçe tam olarak ne onu yazıp sormanız daha uygun olurdu.Ama illa birini seç derseniz focus derim.
  • Bir focus kullanıcısı olarak hiç düşünme focus al.Çünkü 307yi hiç tavsiye etmem. Almera ile Focus arasında kalabilirsin. İkisi arasında da yol tutuş, konfor, yedek parça ve yakıt bazında focusu tavsiye ederim. 2.eldede seni zora sokmaz. Bir de focus kullanıcısı olduğum için değil bu 3 araba içinden tavsiyem bu. Ama listede passat olsa onu al derdim.
  • Peugeot 307
  • Herkes Focus demiş.Ben bu arabayı çok şikayet var diye almamıştım.Ayrıca servislerinden de şikayet vardı.
  • eski bir almera 2005 tekna kullancisi olarak soyluyorum;kesinlikle ford focus.
    almera iyidir hostur ama performansi yetmez,kasasi agırdır cok yakar,içeri cok ses alır.
    307 dayanıksızdır.malzemesi kaliteli değildir.

ford focus ise hem kalitelidir,hem peformansi idare eder,hemde sağlamdir
  • Focus
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.