Şimdi Ara

COK ACİL YARDIM EDIN (ELEKTİRİK OGRETMENLİGİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARDESİM ANADOLU LİSESİ MEZUNU ELEKTİRİK OGRETMENLİĞİNİ VEYA OTOMOTİV( MOTOR) OGRETMENLİĞİNİ TERCİH YAPA BİLİRMİ PUANI NORMALDE YETİYOR BUNLARI TERCİH ETME HAKKI VARMI

KARDEİSİM DEDİĞİM SİZ DEGİLSİNİZ OZ KARDESİM YANLIS ANLASILMIZ BAYAGI FIRCA YEDİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P C -- 28 Temmuz 2008; 9:35:04 >

• BİLGİSİ OLANLAR LUTFEN PAYLASSIN
  • Bu şekilde tavrınla kimse sana yardım etmez ayrıca öküz gözü gibi yazmana gerek yok...Birazdan lanma ihtimalin var..
  • neden yalvarıyosun ya kafayı mı yedin_?yalvarırım falan dıyorsun bende ölüyosun da yardım istiyosun sandım.dur bi sakin ol ya..töbe est.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

Bu şekilde tavrınla kimse sana yardım etmez ayrıca öküz gözü gibi yazmana gerek yok...Birazdan lanma ihtimalin var..

NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIYSAM .... OLAYIM ANLAYAN VARSADA ANLATMASIN LUTFEN GEREKSİZ BİRİ OLDUGUNU TAHMİN ETMEM ZOR DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: P C

KARDESİM ANADOLU LİSESİ MEZUNU ELEKTİRİK OGRETMENLİĞİNİ VEYA OTOMOTİV( MOTOR) OGRETMENLİĞİNİ TERCİH YAPA BİLİRMİ PUANI NORMALDE YETİYOR BUNLARI TERCİH ETME HAKKI VARMI

Neden bağırıyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

quote:

KARDESİM ANADOLU LİSESİ MEZUNU ELEKTİRİK OGRETMENLİĞİNİ VEYA OTOMOTİV( MOTOR) OGRETMENLİĞİNİ TERCİH YAPA BİLİRMİ PUANI NORMALDE YETİYOR BUNLARI TERCİH ETME HAKKI VARMI

Neden bağırıyosun ?

KARDESİM= BENİM KARDESİM SİZE DEMİYORUM KARDESİM DİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SS ALINDI
  • al var canın sagolsun
  • Yapar tabiki ama ek puan alamaz. Hadi biz mecburduk, başka tercihimiz yoktu. Anadolu lisesi mezunu neden elektrik öğretmenliğine otomotive gitsin. Ben Elektrik Öğretmenliği mezunuyum oyuzden bidaha düşünün derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakin

Yapar tabiki ama ek puan alamaz. Hadi biz mecburduk, başka tercihimiz yoktu. Anadolu lisesi mezunu neden elektrik öğretmenliğine otomotive gitsin. Ben Elektrik Öğretmenliği mezunuyum oyuzden bidaha düşünün derim.

0,3 İLE CARIPILIR DİYORLAR BİR ÇOK KEZ ARAŞTIRDIGIMDA OSS KİTAPÇIĞINDA NORMAL ELEKTİRİK OGRETMENLİKLERİNE EK PUAN + OKUL PUANI VERİLİR DİYOR DİGERLERİ HAKKINDA BİLGİ VARMIYOR
  • quote:

KARDEİSİM DEDİĞİM SİZ DEGİLSİNİZ OZ KARDESİM YANLIS ANLASILMIZ BAYAGI FIRCA YEDİK

Bir de yazmayı öğrensen tam olacak hem bu yazın hem başlığından belli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_donanimhaber

quote:

Bir de yazmayı öğrensen tam olacak hem bu yazın hem başlığından belli..

caylagız işte
  • yapar ama 0.3 ile carpılıyor yetıyose gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanb60

yapar ama 0.3 ile carpılıyor yetıyose gitsin

0,3 ile carpılıyor degil mi gercekten ozaman biraz zor
  • 0,3 lü puanla girer o da baya bi ham puan ister
  • SAY1 300 NERELERE GİDEBİLİR YARDIM EDERMISINIZ
  • mesleki öğretmenliklere 0,3 le carpilmiş aobp ile giriyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

mesleki öğretmenliklere 0,3 le carpilmiş aobp ile giriyosun

TEŞŞEKKUR EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.