Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN :'(( !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlarım ben şifremi değiştirmek istedim ve şu konuya göz attım :

http://forum.donanimhaber.com/m_12191114/tm.htm

gayet iyi anlatmışta işlemlerin sonunda en soldakine tıklayın dio ona tıkladım bi uyarı çıktı en sağdakine tıkladım calumonlu ekran çıktı 2 seçenekli . 2 seçenekten soldakini seçtim çünkü çoğunlukla sağdakiler hep hayır demektir sonra danda üye olurkenki ID miz doğru ise gelen calumonlu pencere geldi yani doğru işlem tamam penceresi geldi giriş yapim dedim yeni şifre olmadı eskisini denedim oda olmadı anlamadım bu işi şifrenizi unuttuysanız bir yer var alın linki :

http://www.digimonrpg.com/main/find/dmIdSrFm.asp

ID niz ile KSSN numaranızın ilk 6 ve son 7 nuamrasını giriyorsunuz ben girdim şu aşağıya koyduğum resimdeki gibi bir uyarı çıktı :

bu uyarı demek mi dedim ?? emin olduğum başka bir üyelik denedim herşeyi doğru giriş yapıom , denedim onu gene yukarıdaki küçük uyarı resmi çıktı NE ANLAMA GELİYOR BU YUKARIDAKİ UYARI RESMİ ???

Birde Banlanmışsın demeyiniz Lütfen Çünkü Taichi arkadaşımızın Bana verdiği gsfb2 üyeliği banlandı ve giriş yaparken böle bir ekran geliyor :

ama kendi üyeliğimi girince ( saber31 ) şifre yada ID yanlış yazısı geliyor işte bu :

Yani şifre yanlış ama şifre 2 sayının 3 kere tekrarlanmasından oluşuyor yensisi ise onun tam tersi ama 2 side olmuyor yenisinin yanıdaki tuşlarıda denedim belki elim kaymıştır felan die biraz denedim olmadı

SORUM ŞU BANA YARDIM EDEBİLECEK OLAN VARMI

• Arkadaşlar konu üst konu olabilir ama bu sorunun cevabı gelirse olur işşallah cevaplar gelir forum burdan yararlanır
  • galiba hesap silindi

• Eğer şifremi unuttum yerine KSSN 'ni yazdıysan ve gözükmediysen ben söyleyiyim acı haberi.

GAME OVER
  • zaten KSSN min son 7 numarasınıda kaybettim ama yeni şifrenin yanındaki tuşlarıda denicem inş olur hay benim kafama ne vardı değiştirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 31 Ağustos 2008; 11:46:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eğer şifremi unuttum yerine KSSN 'ni yazdıysan ve gözükmediysen ben söyleyiyim acı haberi.

GAME OVER

Kanka anlatamadım galiba , emin olduğum bi üyelik açtım bu olaydan sonra herşeyin kaydettim şifremi unuttum yerine girince KSSN mi felan yazdım aynı uyarı penceresi geldi Pencere olduğu içinde Kopyala/Yapıştır yapamıom ki Çerviri programına koyum İngilizceye ondanda Türkçeye çevirim

LÜTFEN KORECE BİLEN BİR ARKADAŞ BU UYARI PENCERESİNDEKİ YAZIYI ÇEVİREBİLİRMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 31 Ağustos 2008; 12:06:57 >

• ARKADAŞLAR BU UYRININ SEBEBİ BEN KSSN İSMİ YERİDE ID Mİ YAZIYORMUŞUM

MERSEM O 3 KUTUCUKTAN ÜSTEKİNE KSSN İSMİMİZİ ALTTAKİ 2 KUTCUKTAN SOLDAKİNE KSSN İLK 6 NUMARASI SAĞDAKİNE GİZLİ KALAN 7 NUMARASI NI YAZCAKMIŞIZ YANİ GALİBA BENİM HESAB ÇUVALLADI BENİM YÜZÜMDEN GEŞKE ÖNCEDEN GİRDİĞİMDE BİLGİLERİMİ KAYDETSEYDİM VEYA RESİM ÇEKSEYDİM UFF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :(
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://digimonrpg.com/drcash/pop/pop_differ01.asp

1. Boşluğa üyelik adını,
    2. Boşluğa Şifreni yaz.
  • quote:

http://digimonrpg.com/drcash/pop/pop_differ01.asp

1. Boşluğa üyelik adını,
    2. Boşluğa Şifreni yaz.

kanka oray bende biliom şifreni bilmeyince oraya nasl gircen bi düşün ??? Sende aelinden geldikce yardım ediosun ama benim salaklığım yüzünden gitti üyelik Ban yesem bu akdar üzülmezdim

• arkadaşlar bişi soracağım size msnede konuştuktan sonra konuşlanları nereden bi daha görebilirim ama msn plus yok bende ona göre Lütfen biri desin bu kurtuluş olabilir hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

arkadaşlar bişi soracağım size msnede konuştuktan sonra konuşlanları nereden bi daha görebilirim ama msn plus yok bende ona göre Lütfen biri desin bu kurtuluş olabilir hadi

CEVAP VEREN YOKMU

• Belgelerim > İleti Geçmişim > Sohbet Günlüklerim.
  • quote:

Belgelerim > İleti Geçmişim > Sohbet Günlüklerim.

ottoman saolda o dediğin Msn Plusta olmuyomuydu ??? dedimya bende msn Plus yok die
  • Plus olmasa bile mutlak suretle belgelerimde depo ediliyor olmalı.
  • arattırdım yok bende ama bi şansım daha var ahmet (taichi ) ile konuşurken kssnenin 7 numrasınısölemiştim ona onda msn plus var her hal inş silemmiştir ileti geçmişimni o numara benim kurtuluşum olabilir o yüzden sizlere bunu sordum
  • Ahmet'e özel mesaj at yada msn'de onla konuşup hallet.
  • onu yapcamda msneyi açmıo her zaman açar bu gün açmıo aksilik
  • bugün teyzemlerdeydim

msn plus yüklü bende ve kssnin son 7 numarası kayıtlı
  • ÇOK SAOL AHMET YAA SEN OLMASAN NE YAPARDIM İKİDE SENİ TANIMIŞIM

GERİYE KALAN TEK SORUN KSSN İSMİMİ AMA BEN BELİRLİ KSSN İSİMLERİ KOYARIM ONLARI DENİYEREK BULUCAM İNŞALLAH

ARKADAŞLAR HANGİ KSSN İSMİNİ DENEDİYSEM OLMADI YAA ŞU ANA KADAR ÜYELİK GERÇEKTEN SİLİNDİMİ DEDİM YENİ ÜYE OLURKEN KSSN YERİNE BENİM KSSNEYİ YAZDIM BAŞKA BİR KSSN İSMİ İLE DEDİKİ BU KSSN NUMARASI KULLANILIYOR UYARISI GELDİ DEMEKKİ HESAP KAPATILMAMIŞ YANİ SİLİNMEMİŞ AMA KSSN ADIMI BULAMIYORUM ÇOĞU SİTEYE BAKTIM KSSN NUMARAN YAZINCA KSSN İSMİNİ BULDURAN Bİ YER AMA SONRA DÜŞÜNDÜM BU KORELİLERİN TC KİMLİK NO SU İNSAN TC KİMLİK NOSUNU UNUTURMU DİE NASIL BULCAM YAA TÜM İNGİLİZ ADLARINI DENİCEKMİYİM KORECELERİNİ BEN HEP İNGİLİZ ADALRINI KORECEYE ÇEVİRİP AD YAPARIMDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 1 Eylül 2008; 12:04:31 >

• Arkadaşlar sizden bi ricam var ben bi kaç ingiliz İsmi denedim ama olmadı ne koyduğumuda hatırlamıyorum siz bi kaç isim söylerseniz belkitesadüf bulunur İngiliz dediysem amerkalı isimleri yani aklınıza geleni Yazın Lütfen birde Ad ve soyadda yazın ad soyad olunca 2 kssn ismi çıkıo biri adı diğeri soyadı yani isism ayzarken soyadlarınıda yazın ÖR: Steve Francis

Benim Önceden Denediklerim : Carl,ash,misty,brock,gary,Lance,Dwight,Howard,Steve,Francis,nash,jason,kidd,kobe,bryant,tracy,ford,michael,George,joe,Lebron,James,johanson,Johnson,Angelina bunları denedim ama olmadı

AKlınıza Gelen Böle isimleri Yazın Ama Çizgifilim Karkterleri olmasın ( insan yaratık farketmez hiç biri olmasın),NBA den Baketciler olsun çoğunlukla ve Normal isimler George gibi felan Yazın Lütfen Belki Tesadüf Buluruz Birde Bi kişininyazdıını bi kişi tekrar yazmasın ve 1 kişi 1 den fazla isism yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 1 Eylül 2008; 13:53:08 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.