Şimdi Ara

cok acil yardim lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bundan iki ay kadar once bi sistem aldim. sistem de msi k7n delta2 lsr (sifir) anakart , amd athlon 2500+ ve 256 mb twinmos 400 ram vardi. uzerine de 80 gb sata disk aldim ve elimdeki 32 mb lik ekran karti ile kullanmaya basladim. o zamanlar islemciyi 10*200 seklinde kullaniyordum. ramide 200 mhz ve 2.5 cas ile kullaniyordum. hic bi sorun vermiyodu. benchmark falan alabiliyodum gayet iyiydi yani. ama daha sonra 2*256 adata 500 ram ve fx5200 ekran karti taktim. alet once acilmadi windows hata verdi falan. sonra format atayim dedim 'setup is restarting' yazan yerde kilitlendi. eski parcalari geri takip format attim calisti. daha sonra yeni parcalari yine taktim sorun cikarmadi. ama bi sure sonra kitlenmeye basladi...

su anda eski parcalarla yada yani parcalarla 166 fsb nin ustune cikamiyorum direk kilitleniyor. sizce sorun nerdedir? ne yapabilirim...

• k7n2 serisinde bulabilirsen senin sürümünden daha eski bios yükle derim ben....yenisini yükledinmi daha çok sapıtıyo....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.