Şimdi Ara

Çok Acil Yardım, Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumda cd sürücüsü doğru dürüst çalışmıyordu ve format atmam gerek. Laptopdaki harddiski çıkardım ve usb harddiskim var, onunla yer değiştirdim. Yani en son olarak laptoptaki hdd usb hdd gibi oldu kısacası..

Şimdi bu hdd'ye başka bi bilgisayarda xp kurmam lazım, olağan şekilde sürücüyü seçiyorum, biçimlendirme yapılıyor ama windows kurulmuyor. biçimlendirmeden sonra bilgisayar kapanır ve yeniden başlar bilirsiniz, işte o esnada mavi ekran hatası veriyor..

bu harddiske nasıl xp kurabilirim.

çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Zaten Xp kursan bile tekrar laptopa taktığında çalışmazdı ki

Aygıtlar farklı olduğu için laptopa taktığında açamazdın windowsu. Yapman gereken laptopun harddiskini tekrar takıp, farklı bir cd sürücüsü takıp, laptopuna, laptopunda format atıp işletim sistemi kurmak..
  • onu zaten defalarca denedim ama kendi bilgisayarımda format atamıyorum zaten..
    NTDRL dosyası eksik diyor, çünkü harddiski biçimlendirmiştim.. yeniden windowsu nasıl kurabilirim JANT?
  • Öncelikle cihazına bir adet, cd okuyabilen, yazabilen, kıscası işini görecek bir cd veya dvd rw al. Ardından tak cdni babalar gibi biçimle ve kur windowsunu..
  • Eş dostan bulabiliriseniz external CD-DVD Write işinizi görür. USB HDD ye işletim sistemi kurmak istediğimde bende uğraşmıştım ama nafile. Ya Cd okuyucu değiştirmeniz yada dediğim gibi harici bir yazıcı temin etmeniz gerekiyor.
  • Forumlarda başka bir konu daha dolanıyor. USB diskten XP Kurulumu adında. Google'da direk bulabileceğin bir konu. Ben kendime bir USB_XP yaptım bile.. Netbook kullanıcıları iyi bilir...
  • 3 - Açilan konularda başliklarinizi konu ile ilgili ve anlasilir seçiniz. Tek kelimelik başlıklar kullanmayınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23274170/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.