Şimdi Ara

Çok Acil Yardım. Peugeot 508 mi Citroen C5 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim çok bilinçli bir kullanıcı olduğunuz gözüküyor yorumunuzda.

Kısaca benim anladığım robotize pejo şanzımanında sıkıntı yok mu ?

Kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şanzıman tipi sanırım.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam mrb.aradan apey vakit gecmis naptiniz hangi modeli aldiniz
    Bende benzer kararsizlik yssiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejoyu test ettim ve çok kötü. Özellikle rampada yığılma yapıyor. C5 ise kasası ve ön konsoluna alışamadım. Mondeolara bakıyorum 2.0 otomatik.

Hayirlisi olsun
    C5 ve pejo ayni motor yigilma sorunu ikisindede vardir o zaman ben test etmedim ama benzer sikayetler duymustum

• Motordan ziyade şansumanlarına bakmak lazım. C5 hakkında hiç bi bilgim yok. Ben bütçeyi kasıp mercedes ve böw lere yöneldim mondeoda tırt çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Motordan ziyade şansumanlarına bakmak lazım. C5 hakkında hiç bi bilgim yok. Ben bütçeyi kasıp mercedes ve böw lere yöneldim mondeoda tırt çıktı

Mondeo ve latitude benim alternatifler arasinda mondeonun neyini begenmediniz?

• Birçok kriter var. 2.0 motor senelik vergisi 2.200 tl civarı. 100 km ortalama 8/9 lt arası yakması. 2.eli oldukça yavaş. Berilen rakam 60 bin civarı. Şimdi bütçe yukarı çıkdıkca malum türkiye de ysşıyoruz herşeyi füşünmek lazım. Ben 70 civarı verip hiç olmazsa bmw yada mercedes olmadı pasat marka bi aracı düşünüyorum. Çok temiz arabalar var

• Anladim insallah bulursunuz temiz istediginiz gibi bi araba

• Hocam merakla okudum yorumları ne araba aldınız belki yazar diye ama bu foruma soranlar neden aldıktan sonra yazmazlar yada gerçekten almazlarmı. Gerçi çok zaman olmuş belki sattınız bile.

• Hocam,
    Bu konuda yazmadım lakin ikisini de almadım.
    2016 ocak ayında B8 kasa DSGli sıfır km passat aldım.

C-5 ilede 508 ilede test sürüşü yaptım. C5 daha konforlu önce onu söyleyeyim. Alacak olsaydım C5 alırdım.
    Eşimle enson vwni inceledik ve bütçeyi biraz daha aşıp passat aldık. 88bin TLye almıştık şimdi 115-120 bin olmuş.
    Hocam merhaba , aradan biraz zaman geçmiş ama sormak isterim ; passat ile c5 in konfor, çukurları hissettirme konusunda karşılaştırmasını yapabilirmisiniz ?
  • comolokko41 C kullanıcısına yanıt
    hocam B8 passatın süspansiyonları sert.Lakin bunun amacı aracın yol tutuşunun daha iyi olmasından ötürü olduğu biliniyor.
    iç hacim ve konfor olarak aralarında bir fark yok.İkiside sonuçta D sınıfı bi araç.
    DSG gerçekten büyük bi konfor. C5in otomatiği DSG nin yanından bile geçemez.

Bitek süspansiyon konusunda sıkıntı var. Bunu ilk binen adam anlamaz, ikisinide sürmüş biri aradaki farkı anlar.

Sonuçta B8 daha yeni teknoloji kullanıyor. Bütçe yoksa C5 i alın derim
    Bende de 2012 Seat Leon FR var. Tam bir viraj arabası ama çocuk beklediğimiz için arabaya binemez olduk. Bunun için çukur tümsek hissettirmeyen bir araç lazım. Bu yüzden sordum ve cevabımı aldım :) Teşekkür ederim ilginize
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.