Bildirim
Çok acil yardıma ihtiyacım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aoc 27g2u -
Boyut? -
Boyut farketmez ama oyun icin iyi performans almam lazım çok da büyük olması handikap olur galibaquote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Boyut?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-y-k-u-t -- 15 Ocak 2020; 17:38:3 > -
Ekran kartın yüksek framelere çıkabiliyorsa ve performanstan kastın 144hz - 1ms ise bu monitörü alabilirsin. Bonus olarak paneli IPS:quote:
Orijinalden alıntı: a-y-k-u-t
Boyut farketmez ama oyun icin iyi performans almam lazım çok da büyük olması handikap olur galiba
Alıntıları Gösterwww.hepsiburada.comViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2405-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000PJZI1?magaza=Hepsiburada
-
Ekran kartım 980 ti -
Up -
-
Online oyun için ariyorum aslında vs go ve pubg için
Kararın aoc 27g2u olacak sanırım -
onun 24" yiğenime pc topladım ona aldım 1 hafta bende kaldı güzel monitor 27" almak daha iyi 24" artık gözümü küçük geliyor
ek : hb ve teknobiyotik indirimler var bu hafta zaten karne var indirimler olur onları araştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanhan68 -- 17 Ocak 2020; 0:29:23 > -
Hafta sonunu beklicem çok teşekkür ederim -
aoc 27g2u aldım bugün vatandan ölü pixel çıktı son iki adetti diğeri sağlam çıktı yarın deniyecegim artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X