Bildirim
Çok acil Yurtdışından Çift hatlı telefon kayıdıyla ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-)Önce vergi dairesine gideceksiniz. Vergi dairesine harcı yatıracaksınız. Telefonun iki imeisini de alındı makbuzuna işletmeyi unutmayın.
2-)Yurtdışından gelen pasaport sahibi kişinin e-devlet şifresi varsa aşağıdaki adrese e-devlet şifresiyle girip formu istenilen şekilde doldurun. Orada 3 imeili cihazlar bile kaydedilebiliyor. E-devlet şifreniz yoksa PTT şubelerinden alabilirsiniz. Oparatörlere kesinlikle gitmeyin, belgeleri kaybederlerse uğraşır durursunuz. Belirtilen linkte belge yok bir şey yok. Sadece formu dolduracaksınız.
https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
1-)Önce vergi dairesine gideceksiniz. Vergi dairesine harcı yatıracaksınız. Telefonun iki imeisini de alındı makbuzuna işletmeyi unutmayın.
2-)Yurtdışından gelen pasaport sahibi kişinin e-devlet şifresi varsa aşağıdaki adrese e-devlet şifresiyle girip formu istenilen şekilde doldurun. Orada 3 imeili cihazlar bile kaydedilebiliyor. E-devlet şifreniz yoksa PTT şubelerinden alabilirsiniz. Oparatörlere kesinlikle gitmeyin, belgeleri kaybederlerse uğraşır durursunuz. Belirtilen linkte belge yok bir şey yok. Sadece formu dolduracaksınız.
https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Créw
Arkadaşlar yurtdışından telefon geldi çift hatlı , çift imei var , kayıt ettirirken 2 imeiyi birden mi kayıt ettircez? bitanesini ettirirsek diğer çift hat kullanamazmıyız?
Telefonun modeli nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
quote:
Arkadaşlar yurtdışından telefon geldi çift hatlı , çift imei var , kayıt ettirirken 2 imeiyi birden mi kayıt ettircez? bitanesini ettirirsek diğer çift hat kullanamazmıyız?
Telefonun modeli nedir?
Marka model bilmiyorum soruyu arkadasim sordu onun yerine foruma actim konuyu daha goremedim kendisini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 9 Mayıs 2013; 22:49:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
quote:
Telefonun modeli nedir?
Marka model bilmiyorum soruyu arkadasim sordu onun yerine foruma actim konuyu daha goremedim kendisini
MTK işlemcili bir telefonsa kayıt için boşa para vermeyin...eski 2 tane telefonun imei numarasını kullanabilirsiniz.
-
3g kullanabilir miyiz öylecene? -
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
3g kullanabilir miyiz öylecene?
Evet kullanabilirsiniz..MTK işlemcili olması yeterli -
Merhaba, forumda daha önceden yazdığınız cvpi görerek size ulaşıyorum,
amerikadan Samsung s4mini duos getirttim iş bankasına 115TL harc ödeyerek sonrasında da pasaport edevlet üzerinden kayıt ettirebildim,(tek imei)
ancak
iş bankasının sistemi tek imei kayt ettirdi, ancak telefonda çift imei var,
neyse bunu yatırmama ragmen telefon hat almıyor, en azından tek imei'nin hat alması lazım ancak olmuyor,
btk' imei kayıtlı diyor topu turkcell'e atıyor TRcell'de BTK ya .. bilgileriniz dahilinde yardım edebilirseniz çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler -
IMEI nin aktif hale gelmesi bazen 2-3 günü bulabiliyor (bu süre operatöre göre değişkenlik gösterir) . Biraz sabredin. Telefonunuz açılacaktır. -
cevabınız için teşekkürler ancak bu işlemi 19 Kasımda yaptırdım bu sabah halen açık değildi, başka bir problem var ama ne trcell ne BTK anlayıp çözemiyor, donanımsal bir problem ise kesinlikle mevcut değil...
sıfır telefonumu verigsini ödememe ragmen kullanamıyorum... -
quote:
Bu cihazı nasil açtırdınız,
bende samsung s4 mini çift hatlı aldım amerikadan ancak çift imeiden sadece birini kayıt ettirebildim sonrasın da da 6 gun geçmesine ragmen açılmadı BTK da kayıtlı gözüküyor cihaz -
quote:
Orijinalden alıntı: nexus.modera
cevabınız için teşekkürler ancak bu işlemi 19 Kasımda yaptırdım bu sabah halen açık değildi, başka bir problem var ama ne trcell ne BTK anlayıp çözemiyor, donanımsal bir problem ise kesinlikle mevcut değil...
sıfır telefonumu verigsini ödememe ragmen kullanamıyorum...
Hocam benzer sorunu ben iphone da yasamistim. Ag ayarlarini sifirlayinca acilmisti telefon. Ag ayarlarini ya da telefonu sifirlamanizi önerebilirim. Umarim ise yarar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar yurt dışından htc desire 816 cift simli telefon gelecek..
bunu nasıl pasaporta işlettirebiliyorum...?
tek pasaport yeterli oluyormu...?
yoksa iki pasaport ve iki sefer harc mı yatıryoruz...? -
yardımcı olabilecek arkadaş yokmu...? -
Tek pasaport yeterli, yukaryda nasyl yapyldy?yny anlatmy?tym, oraya bakyn. -
yukarıda çok ayrıntılı okudumda türkcelden bir bayan sadece tek hat aktif olur dedi...
kafamı karıştırdı....
birde yukarıda yazan bazı arkadaşlarda tek imei kayıt ettirebildik deyince yine soru işaretii.? -
Yanly? söylemi?ler. Cihazda 3 imei olsa bile tek pasaporta kayyt ettirebilir. Dikkat edece?iniz husus vergi dairesinde harcy yatyryrken cihazyn çift imesi oldu?unu söylemeniz ve bu durumu kayyt altyna aldyrmanyz gerekti?i.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Nisan 2014; 13:41:54 > -
quote:
Yanly? söylemi?ler. Cihazda 3 imei olsa bile tek pasaporta kayyt ettirebilir. Dikkat edece?iniz husus vergi dairesinde harcy yatyryrken cihazyn çift imesi oldu?unu söylemeniz ve bu durumu kayyt altyna aldyrmanyz gerekti?i.
teşekkür ederim...
sağolun verdiğiniz bilgiler icin... -
quote:
2 imeiyi tek pasaporta kayıt işlemi yaptınız mı hiç bazı arkadaşlar yapılamayacağını söylüyor?
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- samsung a70 ne zaman çıktı
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- snapchat nedir
- ithalatçı garantili ne demek
- nubia z60 ultra türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X