Bildirim
ÇOK ACİLL YARDIMM !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iworld programını kurunuz ve programı çalıştırarak turkey i seçiniz!! -
quote:
Orjinalden alıntı: alpaybursa
iworld programını kurunuz ve programı çalıştırarak turkey i seçiniz!!
Kusura bakmayın konu dışı olacak ama MSN ye giremiyorum 1-2 saattir.Genel bir sorun mu acaba -
genel sorun apple -
quote:
Orjinalden alıntı: Myst_Fko
genel sorun apple
Az önce halloldu teşekkür ederim.. -
Beyller I world icin bi source yzarmisiniz ben buldm AMA 112 vers iPhone dan griyorum acilllll -
iphone.unlock.no
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 26 Şubat 2008; 23:33:59 > -
Kafayı yiyicem yemin ediyorum cihaz 1.1.3 sıfır geldı ziphone 2.4 ile kırdım hersey acık servıs var arama yok ınstaller da baktım 1.1.3 için olan yok 1.1.2 var onuda kurmadım arama yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum fikri olan varmı ? -
Bence 113 e restore edip baştan kırın ziphone 1.0 ile bence en stabil ziphone ilk çıkanı hiç sorun yaşamadım onunla -
Yanlışlıkla kırarken botloader tıklamısım oda 3.6 ya dustu artık m.köyde bi yer var oraya götürücem yapılır inş hereş için çok teşekkürler başta Apple Store kardeşime -
dostum bişi olmaz, arama yapmamanın nedeni bu deil... 1.1.3'e restore et bir daha ziphone yap...
yalnız artık dikkat iTunes'dan direk restore ederken 1.1.4'e update etme... -
kardeş bize teşşekkür yokmu bende bunu anlamadım demin 1 sattir tek tek msn den yapmak için anlatım durdum okadar msn de .. info iletişimi ben tavsiye ettim selamımı söle dedim bize teşekkür yok anasını satayım vayt beee.. 1 sattir kalkmıyorum yerimdem yardımcı olayım die
www.iphoneburada.com/content/ tasarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: anilsar
Yanlışlıkla kırarken botloader tıklamısım oda 3.6 ya dustu artık m.köyde bi yer var oraya götürücem yapılır inş hereş için çok teşekkürler başta Apple Store kardeşime
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X