Şimdi Ara

ÇOK ACİLL YETİŞİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTEN VİDEO İZLEYEMİYORUM ÇOK YAVAŞ DOLUYOR SANİYE SANİYE İLERLİYOR..FİBER İNTERNETİM VAR..BİR ÇÖZÜM BİLEN VARSA ACİL YARDIM ETSİN

• Şefim keşke biraz daha detay verseydin de ben de uzun uzun yazmak zorunda kalmasaydım :)

Neyse, birçok alternatif var.

Modeminizden veya kablolardan kaynaklı yani kısaca donanımsal bir sıkıntı olabilir, onları değiştirip yeniden deneyin.
    Olmuyorsa olayı yazılım kulvarına dökmek lazım. İnternet ayarlarınızla oynamadığınıza emin olun, DNS ayarlarınızı kontrol edin.

Buradaki programı indirip kurun, bağlantınızı hızlandırmada ve modem ayarlarınızı yapmada oldukça fayda sağlayan bir araçtır.
    Hiçbir şekilde düzelme olmuyorsa internet hizmet sağlayıcınızla görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RurusuRamperuju -- 27 Eylül 2014; 8:42:59 >
  • kuralları okumadan konu açmayın
  • Hocam admin konunu kapatıyor sen tekrar aynı başlıkla açıyorsun. Konu başlığını modem sorunu veya internet sorunu olarak değiştir ve içeriği düzgün yazarsan sorununa çözüm bulabilirsin.

1- Her zaman böylemi yapardı. Yoksa yeni mi oldu.
    2- TTNET'de adil kullanım kotası var. Onu mu doldurdun. Dolduysa internet hızın düşer.
    3- TTNET'i aradın mı?
    4- Sorun pcden de kaynaklanıyor olabilir. İnternetten hız testi yapmanı öneririm sana.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.