bilgisayar kasası eşek ölüsü gibi onu götüremez sanmam..ev zaten boş kalmıyor yani her zaman biri var evde..ama geceleri tabi insan huzursuz oluyor..geçen yaz hırsızı camda karşımda görünce ister istemez insan acaba oluyor?zaten izi kaldı bazen en ufak tıkırtıda kalkıp elimde tornavida ile evin içini turluyorum..psikopat yaptı beni
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
bilgisayar kasası eşek ölüsü gibi onu götüremez sanmam..ev zaten boş kalmıyor yani her zaman biri var evde..ama geceleri tabi insan huzursuz oluyor..geçen yaz hırsızı camda karşımda görünce ister istemez insan acaba oluyor?zaten izi kaldı bazen en ufak tıkırtıda kalkıp elimde tornavida ile evin içini turluyorum..psikopat yaptı beni
Alıntıları Göster
Nereye koyarsanız koyunuz, neticede adamların ellerinde altın dedektörleri var, metalin arasında bile altını buluyor alet. Amman dikkat...
quote:
Orijinalden alıntı: meta80
hocam altın arama cihazı ile eve girip arıyorlarmış maden arar gibi kurtuluş yok yani aklıma buzdolabı geliyor sebzelik kısmı filan buzluğa mı koysanız (biz de hiç altın yok kesinlikle bulundurmam )
quote:
Orjinalden alıntı: meta80
hocam altın arama cihazı ile eve girip arıyorlarmış maden arar gibi kurtuluş yok yani aklıma buzdolabı geliyor sebzelik kısmı filan buzluğa mı koysanız (biz de hiç altın yok kesinlikle bulundurmam )
Buzdolabına koy.Hırsız altın çikolata sanar.Geçer gider...
quote:
Orijinalden alıntı: set
Nereye koyarsanız koyunuz, neticede adamların ellerinde altın dedektörleri var, metalin arasında bile altını buluyor alet. Amman dikkat...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: set
nasıl yani hırsız mı dedektör taşıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Bi abimiz duvarı deldirdi.
İçine özel bi bölme yaptı sonra oraya bi düzenek yapıldı. O bölmenin açıldıgı yerde poster var. Posteri açıyorsun hiç delik açılma izi felan yok.
Oda ışıgını açmak için çiftt dugmeli buton koydurdu birisi ışıgı açıyor digeri kasayı.
Dügmeye bastıgında delinen duvar hafif kayıyor içeri dogru bakıldıgında kucuk bi çelik kasa var altınlarını paralarını onun içine saklıyor.
Çok süper birşey ama bunu yaptırmak içinde içini dolduracak altın para vs. olması lazım
Yanlış hatırlamıyorsam 6.000 YTL'ye mal oldu.
6000 mi? Kasaya koyacak altın kalmadı...
Neyse film izlemeyi sever misin?
Alıntıları Göster
Gardrop ile duvar arasına bi yere sıkıştır. Yani ulaşması mümkün olmayan bi yere...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
quote:
tabi ki...evi hiç dağıtmadan aldını alıp gidiolaro yüzden alüminyum folyoya sar ve sakla...
quote:
Orijinalden alıntı: Lamb Of God
quote:
quote:
tabi ki...evi hiç dağıtmadan aldını alıp gidiolaro yüzden alüminyum folyoya sar ve sakla...
Alıntıları Göster
hırsız olabilir aramızda pm den yolluyalım tekliflerimizi lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Lamb Of God
quote:
quote:
Alıntıları Göster
yahu bana gece 1-sabah 6:30 arası güvenlik lazım..ev boş kalmıyor..uyku vakti yani korkuluyor..o da ben pc başında otururken bile adam bilmeden de olsa camda karşımda çıkınca ben biraz tedirgin oluyorum..
gelsin zaten ninemin çarıklarını alacak hali yok..gömü de bulmadık..3-5 tane altın olacak daha olmadan dert oldu be
quote:
yahu bana gece 1-sabah 6:30 arası güvenlik lazım..ev boş kalmıyor..uyku vakti yani korkuluyor..o da ben pc başında otururken bile adam bilmeden de olsa camda karşımda çıkınca ben biraz tedirgin oluyorum..
gelsin zaten ninemin çarıklarını alacak hali yok..gömü de bulmadık..3-5 tane altın olacak daha olmadan dert oldu be
Alıntıları Göster
duvara gömülü kasa yaptır.kasanın ön yüzüne elektirik ver.Dokunamasın.Ya da dokunursa hafiften bi ürperiversin. Sonra da alarm çalsın.sende beyzbol sopasıyla adamı knockout et.bu kadar basit
quote:
quote:
İçine özel bi bölme yaptı sonra oraya bi düzenek yapıldı. O bölmenin açıldıgı yerde poster var. Posteri açıyorsun hiç delik açılma izi felan yok.
Oda ışıgını açmak için çiftt dugmeli buton koydurdu birisi ışıgı açıyor digeri kasayı.
Dügmeye bastıgında delinen duvar hafif kayıyor içeri dogru bakıldıgında kucuk bi çelik kasa var altınlarını paralarını onun içine saklıyor.
Çok süper birşey ama bunu yaptırmak içinde içini dolduracak altın para vs. olması lazım
Alıntıları Göster
ya hırsız senimi bulcak bisey olmaz koy ortaya
quote:
Orijinalden alıntı: westblood
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: westblood
zuha.yahu adamla forumda gezerken pencereden selamlaştık diyorumo an uyku sersemi boxerla mal meydanda otururken gelmeden defettim diye o halde koşmadım da peşinden..sonra anladık balkondan girip dolanmış bile evde..tabi bi şey bulamamış..ondan sonra hala aklımda niye kovalamadım diye..ama kaçarken arka taraftan komşular inlediğini duymuş adi herifin..2. kattan o panikle bodozlama atlamıştı..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: westblood
zuha.yahu adamla forumda gezerken pencereden selamlaştık diyorumo an uyku sersemi boxerla mal meydanda otururken gelmeden defettim diye o halde koşmadım da peşinden..sonra anladık balkondan girip dolanmış bile evde..tabi bi şey bulamamış..ondan sonra hala aklımda niye kovalamadım diye..ama kaçarken arka taraftan komşular inlediğini duymuş adi herifin..2. kattan o panikle bodozlama atlamıştı..
Alıntıları Göster
aylık 15-20 dolara alarm kiralayan şirketler var.her ekipmanını kuruyorlar siz kira ödüyorsunuz altında evde garantide yani.
bide evde muhakkak dipçiksiz pompalı bulunduracaksın
quote:
Orijinalden alıntı: gt-40
aylık 15-20 dolara alarm kiralayan şirketler var.her ekipmanını kuruyorlar siz kira ödüyorsunuz altında evde garantide yani.
bide evde muhakkak dipçiksiz pompalı bulunduracaksın
Alıntıları Göster
K.ıçına sok!
Şaka bir yana en iyi yer soba borularının çıkışı oluyor ya onun içine saklamak.
quote:
Orijinalden alıntı: CrimeIce
K.ıçına sok!
Şaka bir yana en iyi yer soba borularının çıkışı oluyor ya onun içine saklamak.
Alıntıları Göster
ee yok artık amma yaptın ha..altın sıçıyo derler sonra
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Söylemeyin. Hepinizin altınlarının yerini öğrenecek...Seni seniii...
ya yok keşke bulsam da altın bu sene %100 kar sağlamış..geçen sene alanlar %100 kar etmiş..ufak tefekte olsa birikimleri altın yapmak istiyoruz ama saklama olayı sakat..
2-3 ay önce komşulara girmiş 4-5 milyarlık yeni evlilerin altınları gitmiş..insan evinde bile huzursuz oluyo artık..aklıma esaretin bedeli gibi kitap arası geldi büyük bi kitap alıp iiçini oyup yapmak..hırsız ansilopedi tarzı kitapları karıştırmaz herhalde
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Söylemeyin. Hepinizin altınlarının yerini öğrenecek...Seni seniii...
ya yok keşke bulsam da altın bu sene %100 kar sağlamış..geçen sene alanlar %100 kar etmiş..ufak tefekte olsa birikimleri altın yapmak istiyoruz ama saklama olayı sakat..
2-3 ay önce komşulara girmiş 4-5 milyarlık yeni evlilerin altınları gitmiş..insan evinde bile huzursuz oluyo artık..aklıma esaretin bedeli gibi kitap arası geldi büyük bi kitap alıp iiçini oyup yapmak..hırsız ansilopedi tarzı kitapları karıştırmaz herhalde
O zaman iyi kar etmişim
/>
saklama konusuna gelirsek divanların altındaki kışlıkların arasına felan koy
kardeşim evinin adresini alabilir miyim ben onları alıp bi güzel saklarm
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Sizin evin adresini versene.. Bizim ekibi yollıyım
Hırsızlar, dedektörlerle altın aradıkları için dedektrün sinyalini kesekecek / dağıtacak bir kutu yaptırarak altınlarını bu kutunun içerisinde saklayabilirsin. Bu kutu kurşundan yapılmış olabilir mesela.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
ben saklarım yer yoksa
quote:
Alıntıları Göster
quote:
evin boş kalmaması önemli değil. adamlar eve girince ilk önce evdekileri uyutuyor. artık ne sıkıyorlarsa. evde sonra cirit atıyorlar. halamlardan biliyorum. millet sabah bi kalkmış herkeste baş ağrısı. noluyoruz derken bi bakmışlar her yer dağınık. adamlar evdeki herşeyi boşaltımış salonun ortasına. ordan seçmişler. evde o gece misafirlerle birlikte 7-8 kişi vardı. düşün artık.