Şimdi Ara

ÇOK AMAÇLI KORUYUCU TULUM - 15.00 tl yerine 8,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısınız :) Bir önceki konuyu revize ederken 7,90 kalmış . özür dileriz. :(
  • bu tulumların malzemesi nedir acaba.
    su geçirmezlik fonksiyonu varmıdır..
  • malzemesi Polipropilen + mikroplus film kaplı lamine edilmiş nefes alabilen kumaş.65 gr/ m^2 dır . alçak basınç altında su geçirmezdir. Dikiş yerleri de yırtılmaya karşı dayanıklıdır. Tek kullanımlık değildir.

Bir çok alanda kullanabilirsiniz. Bahçede, Oto sanayi de, ilaçlama ve diğer işlerinizde kullanabilirsiniz
  • Stoklarımız güncellenmiştir. Mevcut Stok 50 adettir.
  • İyide bu fiyatlar çok pahalı değilmi bakın piyasada 3.00 tl ye var inovastil diye bir firmadan bu gün kurban için alındı 100 adet kendi imalathaneleri var sürekli stoklarıda var bence tavsiye ederim arkadaşlar

ÇOK AMAÇLI KORUYUCU TULUM - 15.00 tl yerine 8,90 TL

https://inovastil.com/urun/tek-kullanimlik-tulum-25-gr

• yetim25 kullanıcısına yanıt
    kendi firmamıza aldık ürünlerin kalitesi çok iyi. yüksek alımlar da da çok yardımcı oluyorlar fiyat konusunda herkese tavsiye ederim. piyasada en ucuz ama en kaliteli iş yapan bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyatik teknoloji

kendi firmamıza aldık ürünlerin kalitesi çok iyi. yüksek alımlar da da çok yardımcı oluyorlar fiyat konusunda herkese tavsiye ederim. piyasada en ucuz ama en kaliteli iş yapan bir firma.

yani en güzeli hem kaliteli hem ekonomik hemde tek kullanımlık ürün bildiğim kadarı ile çiftlikler özellikle tavuk çiftlikleri felanda sıklıkla kullanıyor bu ürünleri hem de hijyenik oluyorlar bakın bu üründe bir kalın kalitelisihttps://www.inovastil.com/urun/tek-kullanimlik-tulum-40-gr

• Katlandığında ne kadar yer kaplıyor acaba? Motosiklet için yağmurluk olur mu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyasyondan koruyor mu.malum kuzey kore lideri çıldırdı.
  • reklamınızı başka yerde yapın lütfen. 4 yıllık konuyu hortlatıp kalabalık yaratmayın.
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    motosiklet için yağmurluk olan özel imalatlarıda var
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    rica ediyorum metamorphoses bizi hoşgörü ile karşıla senden de çok çok özür dileriz hortlatıp kalabalık yaptığımı bilemeden olmuş beni bu seferlik affedermisin yani görmesen olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

radyasyondan koruyor mu.malum kuzey kore lideri çıldırdı.

radyasyondan koruyup korumadığını bilmiyorum ama aslında bu çok güzel bir fikir araştırmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.