Şimdi Ara

ÇOK AMAÇLI KORUYUCU TULUM - 15.00 tl yerine 8,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün Mağaza Satış Fiyatı : 15,90 TL
    Forum Donanım İndirimli Fiyatı : 8,90 TL

Kampanya 24 saat sürelidir.

Kişisel ve Kurumsal kullanım içindir. Dilerseniz evinizde yada iş yerinizde kullanabilirsiniz.

Kalan Stok : 20 adet

Ürün Linki : Microtex Koruyucu Tulum Beyaz

Yırtılmalara karşı güçlü dikiş tekniği uygulanmıştır.
    Film biçimindeki laminant kaplama teknolojisi , çok geniş çeşitlilikte kimyasal maddelere karşı bir engel oluşturur.
    Solunum maskesi ile kullanımı ve hareket serbestliği için tasarlanmış başlık.
    Tam boy ve çift yönlü hareket edebilen fermuar ile rahat kullanım.
    Kol ve ayak bileklerinde tam çevrilmiş lastik ile güvenli koruma sağlar.
    Tarım ilaçlamaları ,oto boyama ,depo temizleme ,Eczacılık ve İlaç Endüstrisi için idealdir.
    Polipropilen + mikroplus film kaplı lamine edilmiş nefes alabilen kumaş.65 gr/ m^2

Beden : Large
    EN ISO 13982-1:2004 + A1:2010 Type 5
    EN 13034:2005 + A1:2009 Type 6-B
    EN 14126:2003
    EN 1073-2:2002 CLASS 1
    EN 340:2003
    EN 1149-5:2008
    CE 6024 CAT III

Ödeme : Paypal - Havale / EFT
    Kargo : Aras - Gönderim Bedeli : 5,90 TL - 50,00 TL ve üzeri Alışverişinizde Forum Donanım üyelerine kargo bedava

İndirimden Faydalanmak içinwww.proforma.com.tr ye üye olunuz . Üye olduktan sonra kullanıcı bilgilerinizi PM yada mesaj atarak bildiriniz. Ürünü sepete attıktan sonra indirimi görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProForma Tekstil -- 27 Mart 2014; 21:41:39 >

• İşimiz gereği (İnşaat 3500 konut) bu malzemeyi çok sık kullanıyoruz. OSGB ve ISG uzmanı onaylı CE sertifikalı kancaları ve TSE uyumlu kemer olarak son satın almamızı 200 adet için 25 TL + KDV fiyat ile yaptık. (Nakliye Dahil)
  • ardem80 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Ardem Bey ,

Toplu alımlarda bu fiyatlar çıkabiliyor tabi. Bizde büyük toplu alımlarda uygun fiyat çalışması yapabiliyoruz . Satışını yaptığımız ürün CE belgelidir.
    Emniyet kemerlerinde bir çok marka mevcut . Satışını yaptığımız ürün ise tercih edilen ürünlerden bir tanesi. Fiyat kıyaslaması açısından 69 TL yerine 49 TL ye fırsat olarak görüyoruz .
  • 200 lu alım ile tek satis arasında muhakkak o kadar fark olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Birde aldığınız ürün bel kemeri mi paraşüt tipi mi ardem bey ?
  • Bel kemerleri tavsiye edilmiyor. Hatta yasaklandı diye biliyorum. Herhangi düşme durumunda bel tipi kemerler kazazedenin belini kırar, kaş yapayım derken göz çıkartır.
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    CE ve TSE standartı olmayan kemerler yasakladı. Yüksek alanlarda çalışan işçilerin düşmesini önlemek amacıyla hali hazırda şuan daki en iyi önlem yine Paraşüt Tipi Emniyet kemerleri diye biliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca soran arkadaşlarımız için Sadece Bel destekli olan ürün ise ;

Link :http://www.proforma.com.tr/Dusme-Koruyucu/Starline-Emniyet-Kemeri-Bel-Destekli.aspx

• 1,5 mt den yüksek çalışmalarda bel destekli ürünün kullanılması yasak olup evet aldıklarımız paraşüt tiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardem80

İşimiz gereği (İnşaat 3500 konut) bu malzemeyi çok sık kullanıyoruz. OSGB ve ISG uzmanı onaylı CE sertifikalı kancaları ve TSE uyumlu kemer olarak son satın almamızı 200 adet için 25 TL + KDV fiyat ile yaptık. (Nakliye Dahil)

Bu yolla ilerlersek,benim aldığım erikli damacana ve pet su fiyatlarını duysanız intihar edersiniz.
    Tabii yıllık alımım 30.000 adedin üzerinde pet ve 15.000 adedin üzerinde damacana..Su bayisi değilim ayrıca..
  • Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi 1,5 metre ten yüksek mesafelerde bel kemerli yasak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

İşimiz gereği (İnşaat 3500 konut) bu malzemeyi çok sık kullanıyoruz. OSGB ve ISG uzmanı onaylı CE sertifikalı kancaları ve TSE uyumlu kemer olarak son satın almamızı 200 adet için 25 TL + KDV fiyat ile yaptık. (Nakliye Dahil)

Bu yolla ilerlersek,benim aldığım erikli damacana ve pet su fiyatlarını duysanız intihar edersiniz.
    Tabii yıllık alımım 30.000 adedin üzerinde pet ve 15.000 adedin üzerinde damacana..Su bayisi değilim ayrıca..

Merak etmedim dersem yalan olur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

quote:

su bayisi olmayıp 15000 damacanayı nerede kullandığınızı da ben merak ettim :) sadece damacanalar 285000 lt su yapıyor hocam :) günde 41 damacana..

• kendimizi sallandirmak istesek, yani demek istedigim bir yere asmak istesek, nerelere baglamak lazim?

bir yere tirmanirken vs güvenlik için ne lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

quote:

su bayisi olmayıp 15000 damacanayı nerede kullandığınızı da ben merak ettim :) sadece damacanalar 285000 lt su yapıyor hocam :) günde 41 damacana..

Tüketimi tek nokta için düşünürseniz oldukça fazla olur ama noktalar fazla olduğu için aylık 100 damacanayı bile bulmuyor.
    Fiyat olarak 4TL'nin altında olduğu söyleyebilirim (damacana için)

• Günlük Kampanya Revize Edilmiştir ...
  • Değerli arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz. Son 5 adet kalmıştır . :)
  • Kaç adet kaldı bilmiyorum ama 2 adet de ben sipariş ettim.Tarlada lazım oluyor :)
  • Stoklar güncellenmiştir. Adetli siparişleriniz yarın değil Cumartesi gönderilecektir.

İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederiz.
  • Başlıkta 7,90 içerde 8,90...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.