Şimdi Ara

Çok amaçlı navigasyon aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- İstanbulda yaşıyorum.
    - Otomobille günlük ve bilindik yerlerin dışında pek çok değişik yerine gitmeyi de seviyorum. Alternatif güzergahlara çok önem veriyorum.
    - Evde maps.google.com + Google Earth + yandex.com.tr ile yol çalışmayı da seviyorum.
    - Bunun dışında sık sık 5-15 km'lik şehir yürüyüşleri yapıyorum.

Bütün bu şartlar altında yoldayken ciddi bir navigasyon aletine ihtiyaç duyuyorum.

Hali hazırda sıradan bir telefon olan fakat çok işimi gören Nokia C5-00'ımın navigasyon özelliğini kullanıyorum. Küçük ama işlevi büyük bu cihazın harikalar yarattığını söyleyebilirim. Adres girip götürmesini isteyebiliyorum. Önemli noktaları kaydedebiliyorum. Yola çıkmadan önce rota planlayıp istediğim rotadan götürmesini isteyebiliyorum. Bilen bilir Nokiaların haritası oldukça başarılı. Cep telefonu olması nedeniyle uzun süre de pili gidiyor ve dahası bunu yürürken de arabadayken de her zaman yanımda taşıdığım için istediğim zaman kullanabiliyorum. 2 sene önce 350 TLye aldığım bir telefon bu.

Şimdi sizlere sorum şu olacak:

- Beni istediğim yere araçla ya da yürüyerek götürecek. (Nokia C5-00 da zaten var)
    - Önemli noktaları kaydedebileceğim. (Nokia C5-00 da zaten var)
    - Önceden rota planlayabileceğim. (Nokia C5-00 da zaten var)
    - Seyahat rotamı kaydedebileceğim, notlar alabileceğim (Bunu arıyorum)
    - Kolaylıkla taşınabilen. Pil ömrü (gerekirse yedek pil de taşınabilir) 2-2,5 saatten fazla.
    - PCye aktarmanın mümkün olduğu

çok amaçlı bir navigasyon aletine ihtiyacım var. Hanımın Samsung Galaxy S3ü var. Nokia'dan aldığım zevki ve kolaylığı ondaki Sygic'den alamadım henüz.

Sizce ne yapmalıyım. Navigasyonu elimdekinden daha başarılı varsa bir cep telefonu mu yoksa yürürken de taşıyabileceğim pille de çalışabilen araç içi bir navigasyon aleti mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.