Şimdi Ara

Araç Şarj Aletleri Hakkında ve Ürün Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabaların çakmaklığına takılan şarj aletlerinin (ve powerbank’lerin) telefona zararlı olduğu, zarar verebildiği düşüncesi doğru mu?

Siz arabada çakmaklık bölmesine takılan şarj aletlerinden hangisini kullanıyorsunuz? Kaliteli markaların ürünleri aşırı akım, voltaj dalgalanması, kısa devre gibi durumlara karşı koruma sağlıyor mu gerçekten?

Belkin ve spigen’in aşağıda linklerini bıraktığım ürünlerini kıyaslar mısınız? Ben iPhone’umu şarj ederken hızlı şarj kullanmıyorum, normal 2.4 amperlik şarjı kullanıyorum. Fiyatı önemli değil hangisi daha güvenliyse onu alacağım.

Belkin Boost Charge Çift Bağlantı Noktalı 24 W Araç Şarjı, iPhone ve Android telefon uyumlu, Siyah, CCB001btBK

Spigen Essential 30W Hızlı Araç Şarj Cihazı 2 Port USB Qualcomm 3.0 18W + iP (Intelligent Power Technology) 12W F27QC - 000CG20643
    https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-30w-hizli-ara-arj-cihazi-2-port-usb-qualcomm-30-18w--ip-intelligent-power-technology-12w-f27qc---000cg20643-p-HBV00000394HU?url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 5 Ekim 2022; 20:42:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• amazon
    UGREEN 69W Araç Şarj Cihazı USB C PD 60W ve 20W ve QC 3.0 Hızlı Çakmak Şarj Cihazı MacBook Pro ile Uyumlu MacBook iPad iPhone Galaxy.
    https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Cihaz%c4%b1-%c3%87akmak-MacBook-Uyumlu/dp/B094DFW7T7/ref=sr_1_3?qid=1664991687&refinements=p_72%3A13136589031&rnid=13136585031&s=telephone&sr=1-3

Kesinlikle bunu tavsiye ederim yeni nesil intel ve amd pc ve macbook varsa onlarıda şarj edersiniz. Bu markanın envai çeşit aksesuarını kullanıyorum daha bir kere keşke demedim. Gören her arkadaşımda heveslenir kullandığım adaptörlere kablolara.

• Bulabilirseniz bu tarz kaliteli bir invertör bence çok mantıklı. Orijinal şarj cihazı ile ev prizi gibi şarj ediyorsunuz. Alttaki ürünü 6 yıldır kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel.

www.pttavm.com
    Stanley PC100E 100Watt 12-220Volt Dönüştürücü İnvertör - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/stanley-pc100e-100watt-12-220volt-donusturucu-invertor-p-27294975

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    Bu aslında en iyisi gibi görünüyor, ama ürün bulunmuyor sanırım.

• think of idea kullanıcısına yanıt
    Ben 12 wattlık şarj kullanıyorum bu fazla gelir. Yine de öneri için teşekkür ederim.

• Evet şu an piyasada yok. Benzeri olursa bence kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RC Araç için pil önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Şarjlı Piller Hakkında Her Şey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.