Şimdi Ara

!!! Cok amacli stereo sistem icin anfi onerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Bana da hrt hd dac hediye etti Ali hocam. Çok baba adam vesselam.

sende güzel insansın vesselam bana smsl triptah 2020 anfi hediye etmiştinformun bu güzelliğini çok seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 16 Aralık 2016; 10:23:34 >
  • altuğ bey sizide unutmuş değilim dali ikon alışverişimizde yaptığınız güzelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Bana da hrt hd dac hediye etti Ali hocam. Çok baba adam vesselam.

sende güzel insansın vesselam bana smsl triptah 2020 anfi hediye etmiştinformun bu güzelliğini çok seviyorum

Hak edene can feda hocam.

• the_cantan kullanıcısına yanıt
    Üstadım , Ali kardeşim dinlediği müzik türüne ters düşecek seçim yapmakta ısrar ediyor . Vacuum tube ampliler metal müziğin ritmine yetişemeyecek kadar kadar yavaş elektron bombardımanına sahip . tube ler biraz yavaş aheste müziklerde başarılı . Bu konuda siz ne tavsiye edersiniz .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Hocam vakum tüpün içindeki elektronlar ışık hızına sahip :))
  • Ben magnat monitor supreme 2002 kullaniyorum,harman kardon 3770 le.çok çok da memnunum.magnat 1002 leri de dinledim ama 2002 ler cok başarılı.darısı quantum a inşallah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    EKCO degil de bu Yaqin, gemtune yada nobsound gibi uygun fiyatli lambalilar hakkinda bilgisi olan var mi? ikon, rp-150m yada bronze 2 gibi seylerle kullanildiginda daha mi iyi olur yoksa farketmez mi? bunlarin wattlari diger rn402 yada rn602 yada stereo anfilere nazaran cok daha dusuk oluyor ama bu bahsi gecen bookshelfleri vs nasil sürebiliyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_tugsen -- 22 Aralık 2016; 17:48:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.