Şimdi Ara

Çok basit bir sorum olucak Q8400-HD 6950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok basit bir sorum olucak Q8400 @ 3.6 gibi hızlarda çalışırken HD 6950 ye dar boğaz oluştururmu ?
    sistemin diğer parçalarınıda yazayım

MSI P35 PLATİNUM ANAKART
    6GB KİNGSTON DDR2 @900 MHZ
    1TB SAMSUNG HDD 7200 RPM
    600 WATT PSU

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrections

Arkadaşlar çok basit bir sorum olucak Q8400 @ 3.6 gibi hızlarda çalışırken HD 6950 ye dar boğaz oluştururmu ?
    sistemin diğer parçalarınıda yazayım

MSI P35 PLATİNUM ANAKART
    6GB KİNGSTON DDR2 @900 MHZ
    1TB SAMSUNG HDD 7200 RPM
    600 WATT PSU

OC ile 3.6 ta stabil sabitseniz, kartınız hayırlı olsun derim, psu gerçek 600 watt ise o da sorun çıkarmaz.

Ama yine sistemin modernliğinin yanında o kart biraz yetim gibi kalmış
  • 3.6 stabilim herhangi bir sorun çıkmıyor işlemci zaten 4 aylık bir işlemci psu gerçek 600 watt ocz gamextream
  • Sorunsuz kullanırsınız, ramlerinizi "dual kit" yaparsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Sorunsuz kullanırsınız, ramlerinizi "dual kit" yaparsanız daha iyi olur

dual kit derken 4gb hyperx ler dual 2 gb hyperx lerde dual 2gb ları çıkartsam dahamı iyi olur?
  • 2*2 + 2*2 yaparsanız daha iyi olur, triple kit yönetimi X58 çipsetlerde vardır.
  • quote:

2*2 + 2*2 yaparsanız daha iyi olur, triple kit yönetimi X58 çipsetlerde vardır.

anladığım kadarı ile toplamda 8gb a ulaşayım ?
  • 8gb'tan ziyade (çünkü belli ram miktarını doldurmadığınızda üstü gereksiz oluyor), sistemi dual kit ile kullanmaya çalışın verimlilik açısından bu daha iyi olur, mesela 4gb ramle deneyin baktınız yetiyor rahatlıkla 2*2 kullanırsınız (64bit işletim sistemi için min. 4gb ve ya üstü iyi olur), baktınız ram kullanımınız fazla ona göre hesaplı tek modül ram daha ekleyebilirsiniz sisteme.
  • quote:

8gb'tan ziyade (çünkü belli ram miktarını doldurmadığınızda üstü gereksiz oluyor), sistemi dual kit ile kullanmaya çalışın verimlilik açısından bu daha iyi olur, mesela 4gb ramle deneyin baktınız yetiyor rahatlıkla 2*2 kullanırsınız (64bit işletim sistemi için min. 4gb ve ya üstü iyi olur), baktınız ram kullanımınız fazla ona göre hesaplı tek modül ram daha ekleyebilirsiniz sisteme.

Anladım kardeşim vaktini aldım kusura bakmayın gayet açıklayıcı oldu askerden yeni geldiğim için biraz donanım dünyasından uzak kaldım
  • Hoşgeldiniz geçmiş olsun diyeyim o zaman

Rica ederim kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.