Şimdi Ara

çok blue screen var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır değildi hiçbiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugratar B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Olmasına karşın hangi sektörde olduğuna bağlı ve ince bir iş buna rağmen genede o hdd bad sector yada sorun çıkarmaya devam edecektir. Önermem şahsen 2. el hdd önermesem de bütçeniz doğrultusunda 2. el de olsa bir hdd almanız daha sağlıklıdır. Diğer yönden illa kullanıcam diyorsanız anladığım kadarıyla hdd bad sektör var eğer health sekmesinden bahsediyorsanız çünkü burda sorunu tam manasıyla söyleyecektir bu sektörün ust ve altını alacak şekilde bu kısmı biçimlendirilmemiş olarak bırakarak kullanabilirsiniz. Unutmamakta fayda var hdd bir cd - dvd gibi düşünebilirsiniz palak dayanıksızlaştıysa ürünü ne kadar sorunsuz kullanabileceğinizi yada kaç saat kaç gün kaç yıl kimse bilemez.

Ayrıca SSD kurup denediğiniz oyun diğer hdd yüzünden hata vermez. Eğer bu hdd ye sürekli çalışacak bir program kurmadıysanız antivirus gibi. Mantık olarak windowsun ssd diğer dopalama aygıtının da oyunları yüklediğiniz mekanik hdd olduğunu düşünüyorum. Normal şartlarda bu hdd de boştayken kapalı konumdadır. Gücünü kapatır ve siz kullanana kadar bekler. Bu hdd mavi ekrana sebebiyet veremez. Durumun araştırılması gerekli bu hdd üstünde devamlı çalışacak bir program mı yüklkü örneğin başlangıçta çalışan steam mekanik hdd yüklüyse bu hdd gücü kapatmayacak ve sürekli çalışmak zorunda kalacaktır. Aynı şekilde antivirüs de bu olayı yapabilir.

Kolay Gelsin..

• XemreG X kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle hdd üzerinde öyle bir program yok. Aldığım hatalar oldukça fazla hepsi bir kaynaktan çıkıyor olması lazım çünkü bir çok program denedim ve hep temiz sonuçla karşılaştım benim göremediğim sistemsel birşeyler var diye düşünüyorum. Ntfs.sys tcpip.sys ntoskrnl.exe dxgmma2.sys uzantılı hatalar geliyor hep. Bluescreenview uygulamasında bunlarla karşılaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.